Închide meniul

Daniel Pancu, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu! Ce a transmis după scandalul din meciul României U21

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2024, 12:38

Reclamă
Daniel Pancu, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu! Ce a transmis după scandalul din meciul României U21

Daniel Pancu, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu

Daniel Pancu şi Răzvan Burleanu/ Instagram Daniel Pancu

Daniel Pancu a transmis un mesaj direct pentru Răzvan Burleanu, la două zile după scandalul uriaş din meciul României U21. Selecţionerul a fost eliminat, după ce a sărit la arbitru în timpul primei reprize.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca urmare a cartonaşului roşu primit de Daniel Pancu, România U21 şi-ar putea disputa meciurile de la EURO 2025 fără selecţioner pe bancă. Pe fostul internaţional îl aşteaptă o suspendare uriaşă, după gestul necontrolat din timpul meciului cu Elveţia U21, meci încheiat cu victoria „tricolorilor”, scor 3-1.

Daniel Pancu, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu

La două zile după calificarea României U21 la EURO 2025, Daniel Pancu a încercat să-l „îndulcească” pe Răzvan Burleanu. Selecţionerul naţionalei de tineret a postat o fotografie alături de preşedintele FRF, pe conturile sale de socializare.

Pancu a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Burleanu atunci când l-a numit selecţioner al României U21. Fostul internaţional s-a declarat încrezător că nu l-a dezamăgit pe preşedintele FRF, în ciuda eliminării din ultimul meci.

„«Daniel, am identificat în tine un antrenor cu mentalitate occidentală, nu de Arabia…» Astea au fost cuvintele președintelui Răzvan Burleanu când m-au numit selecționerul U21! Sper ca nu te-am dezamăgit, Prezi!„, se arată în mesajul postat de Daniel Pancu, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă

Campionatul European U21 din 2025 se va desfăşura în Slovacia. Acesta este al patrulea turneu final european consecutiv la care România se califică, cea mai bună performanţă fiind înregistrată în 2019. La momentul respectiv, „tricolorii mici” ajungeau până în semifinale.

România U21 îşi va afla adversarele din grupa de la EURO 2025 pe 3 decembrie, atunci când va avea loc tragerea la sorţi, la Bratislava. 16 naţionale sunt calificate la turneul final, ultimele trei urmând să se afle în urma meciurilor de baraj de la finalul lunii viitoare.

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la meciul România U21 – Elveţia U21 3-1. În minutul 28 al partidei, selecţionerul naţionalei U21 a fost eliminat după ce a pătruns pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului partidei.

Reclamă

Pancu şi-a explicat ieşirea prin faptul că a fost convins că Luca Jaquez nu va fi eliminat. Elveţianul a văzut, în cele din urmă, cartonaşul roşu în urma unei intrări brutale la Louis Munteanu. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

”Mi s-a părut că Louis Munteanu e fără suflare. Mi s-a părut că e leșinat. Din unghiul meu am văzut o talpă în gât și am văzut arbitrul cu cartonaș galben.

Gestul e incalificabil, îmi cer scuze, dar în momentul ăla am fost un milion la sută că a fost de roșu și nu știu dacă ar fi întors dacă nu intram pe teren.

Un gest necugetat, dar, în același timp, cred că a și ajutat echipa”, a declarat, după meci, selecţionerul Daniel Pancu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 4 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 5 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 6 Andrei Raţiu poate egala recordul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român e aproape de transferul carierei
Citește și