Închide meniul

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2024, 19:52

Reclamă
Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21 pentru EURO 2025! A sărit la arbitru şi a fost imediat eliminat

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21, cu Elveţia U21, pentru calificarea la EURO 2025

Daniel Pancu a fost eliminat în România U21 - Elveţia U21/ Colaj AntenaSport

Daniel Pancu a avut o reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21, cu Elveţia U21, pentru calificarea la EURO 2025. Selecţionerul nu s-a putut controla şi a sărit la arbitru, fiind imediat eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 are nevoie de victorie pentru a fi sigură de calificarea la EURO 2025. „Tricolorii” pot obţine biletele pentru turneul final şi în cazul unui egal cu Elveţia U21, însă au nevoie ca Finlanda U21 să nu câştige partida cu Muntenegru U21.

Daniel Pancu, reacţie uluitoare în meciul decisiv al României U21, cu Elveţia U21, pentru calificarea la EURO 2025

În minutul 27, Louis Munteanu a fost faultat extrem de dur. Arbitrul nu a arătat imediat cartonaşul roşu, iar Daniel Pancu a avut o izbucnire nervoasă şi s-a dus „glonţ” pe teren.

Selecţionerul a mers direct la centralul partidei, fiind extrem de nervos de faptul că jucătorul Elveţiei nu a fost eliminat. Nategaal, arbitrul olandez, nu a stat pe gânduri şi i-a arătat direct cartonaşul roşu lui Pancu, care a fost cu greu liniştit de jucătorii săi.

Pancu a mers nervos în loja oficială, pentru ca ulterior să vadă că Elveţia U21 a fost pedepsită pentru faultul dur comis asupra lui Louis Munteanu. Jaquez a fost eliminat, astfel că România U21 evoluează în superioritate numerică.

Reclamă
Reclamă

La faza la care Daniel Pancu a fost eliminat, a mai fost eliminat un membru din naţionala de tineret a României. Vladislav Blănuţă a văzut cartonaşul roşu, după ce de asemenea a intrat nervos pe teren şi i-a cerut explicaţii arbitrului.

România U21 a deschis scorul în minutul 16, prin Ianis Stoica. Fostul jucător de la FCSB a punctat cu o reluare din faţa porţii, din pasa lui Louis Munteanu.

La câteva minute după eliminarea lui Daniel Pancu şi a lui Jaquez, România U21 a marcat din nou. Ianis Stoica a punctat în minutul 35, după o fază superbă creată de „tricolori”. Louis Munteanu şi Octavian Popescu au colaborat perfect şi şi-au ridiculizat adversarii.

Reclamă

Echipele de start la România U21 – Elveţia U21: 

România U21: Sava – Pantea, Ignat, Akdag, Borza – Perianu, Grameni – R. Ilie – Ianis Stoica, L. Munteanu, Oct. Popescu

Rezerve: R. Popa, Amzar, Dănuleasa, Vulturar, Silaghi, Corbu, Maftei, Rădulescu, Blănuță

Selecționer: Daniel Pancu;

Elveția U21: M. Keller – Jaquez, Amenda, Hajdari – Athekame, Matoshi, Abdullahu, Surdez – Sanches, Dos Santos, Fink

Rezerve: Loretz, Okoh, Fosso, Villiger, Wallner, Magnin ,A. Keller, N. Muci, Berdayes

Selecționer: Sascha Tauch;

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali, Ianis Stoica, „dublă” în meciul România U21- Elveţia U21

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali, Ianis Stoica, a reuşit o „dublă” în meciul România U21- Elveţia U21! În minutul 16 al partidei, Ianis Stoica a deschis scorul, după o pasă perfectă a lui Louis Munteanu. În minutul 35, Ianis Stoica a înscris din nou, tot după un assist al lui Louis Munteanu.

Faza din care Ianis Stoica a înscris cel de al doilea gol al său şi al meciului cu Elveţia U21 a fost absolut superbă. Louis Munteanu şi Tavi Popescu au combinat splendid, până când primul i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica.

În afară de cele două goluri marcate, Ianis Stoica a mai o ocazie de a înscrie, la câteva minute după primul gol al partidei. Jucătorul lui Hermannstadt a pătruns periculos în careul elveţienilor, dar nu a reuşit să finalizeze.

Ianis Stoica este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro. Becali l-a împrumutat pe Ianis Stoica la 1 ianuarie 2023 la U Cluj, dar după încheierea împrumutului, în luna februarie a acestui an, patronul FCSB-ului a decis să îl lase pe atacant să se transfere gratis la Hermannstadt.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

21:36

EXCLUSIVGică Popescu, semnal de alarmă pentru tricolori înainte de România – Lituania: „Aș rămâne cu picioarele pe pământ”

21:35

LIVE VIDEOLituania – România 1-1, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Răzvan Marin a egalat din penalty, după ce lituanienii au deschis scorul

21:08

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

21:05

EXCLUSIVRomânia joacă în albastru după 34 de ani! Mircea Lucescu: „Eu am făcut echipament complet albastru”! Cum s-a opus Elena Ceauşescu

21:04

FotoSărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Lituania – România e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și