Închide meniul

Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu: „E aceeaşi Dacie, dar cu alt şofer”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2024, 12:36

Reclamă
Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu: „E aceeaşi Dacie, dar cu alt şofer

Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu

Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu / colaj FRF.ro, Profimedia Images

Dănuţ Lupu a făcut o comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu. Fostul internaţional, care a fost antrenat de Mircea Lucescu, l-a lăudat pe noul selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lupu a subliniat că lui Mircea Lucescu îi place ca jucătorii lui să aibă posesia. El a observat că în meciul cu Kosovo „tricolorii” au demonstrat că pot şi ataca.

Dănuţ Lupu, comparaţie uluitoare între Mircea Lucescu şi Edi Iordănescu: „E aceeaşi Dacie, dar cu alt şofer”

“Eu mă așteptam ca Nea Mircea să reușească să câștige meciul de ieri. Îl cunosc foarte bine și știu că pregătește foarte bine meciurile. Într-adevăr nu a schimbat nimic.

Dar știi cum e? Toată stima pentru Edi. Dacia a condus-o Edi, acum o conduce Mircea Lucescu. E altceva. E aceeași Dacie, dar cu alt șofer. Mi-au plăcut și jucătorii care au încercat mult să paseze. Știu că Nea Mircea e un antrenor căruia îi place să aibă posesia mingii.

Ne-a arătat că echipa națională a României poate să și atace, nu doar să joace pe contraatac. Jos pălăria în fața lui și în fața jucătorilor. A fost o victorie măreață”, a declarat Dănuț Lupu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

Mircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3. Mircea Lucescu a avut parte de un debut de vis în al doilea mandat pe banca naţionalei României. Tricolorii s-au impus cu 3-0 în Kosovo, prin golurile marcate de Man, Răzvan Marin şi Drăguş. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaSport.

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii români, Dennis Man, Răzvan Marin, dar şi fundaşii centrali au fost lăudaţi de selecţionerul României.

Nu îmi mai aduceam aminte de asta. Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat echipa. Am controlat jocul, a fost lucrul pe care l-am cerut. Să controlăm jocul, să nu mai acceptăm să fim dominaţi categoric. Avem jucători cu nivel tehnic bun, în ceea ce priveşte pasele. Aceste lucruri trebuie să îl perfecţionăm. Am lucrat foarte mult în aceste zile la pase, pentru controlul jocului, pentru a avea posesie. Am reuşit să punem în dificultate echipa gazdă, care are jucători în primele 5 campionate din Europa. I-am provocat să facă ce am vrut noi şi nu ce au vrut ei. 

Reclamă

Am avut în atac 3 jucători foarte buni. Am controlat centrul terenului. Efortul lui Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu au făcut să dominăm jocul la mijlocul terenului. Nu mai vorbesc de fundaşii centrali care au fost extraordinari. Împotriva a doi atacanţi foarte înalţi, au luat aproape toate mingile. La 3-0 am fost mai relaxaţi şi le-am dat posibilitatea să aibă câteva atacuri care puteau să se termine cu gol. Pentru mine o victorie e importantă dacă vine o altă victorie. Se vede că Man joacă într-un campionat diferit de alte campionate. Eu sunt convins că modul în care ei se comportă va atrage, după sine, disponibilitatea celorlalţi de a ajunge la nivelul lor.  Noi am produs în fotbal prin tehnicitate. Era normal să stau în picioare, trebuia să simtă că cineva este alături de ei”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:36

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man! Verdict despre jucătorul care a impresionat la națională și la Parma: „Poți să vezi!”

14:33

Gigi Becali, mesaj tranşant despre transferul lui Adrian Şut de la FCSB! Ce s-a întâmplat după ce a acceptat oferta de 2 milioane

14:13

Gigi Becali, prima reacţie după Kosovo – România 0-3: „După mulţi ani, m-am bucurat şi eu pentru naţională”! Ce a spus de Lucescu

14:00

FCSB, victorie categorică cu FC Voluntari! Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au debutat la campioana României

13:58

„De două zile mă bate la cap” Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3!

13:33

„Are preţ mare!” Mihai Stoica ştie cu cât se va vinde Dennis Man, după începutul fantastic de sezon: „A devenit vedeta echipei”

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și