Închide meniul

Dănuț Lupu nu-l iartă pe Florin Prunea: „I-am promis ceva și o să mă țin de cuvânt!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 22 martie 2023, 19:49

Dănuț Lupu nu-l iartă pe Florin Prunea: I-am promis ceva și o să mă țin de cuvânt!”

Dănuț Lupu nu-l iartă pe Florin Prunea

Dănuț Lupu / AS.ro

Dănuț Lupu nu-l iartă pe Florin Prunea! Acesta i-a dat o replică fostului său coechipier de la echipa națională, care a declarat, recent, pentru AS.ro, că nu îl consideră un component al „Generației de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu s-a arătat deranjat de declarația lui Florin Prunea și susține că el a construit generația din 1989.

Dănuț Lupu nu-l iartă pe Florin Prunea

Dănuț Lupu a avut o replică „acidă” pentru Florin Prunea, care a declarat, recent, că el nu a făcut parte din „Generația de Aur”.

„A spus Gică Hagi în declarația pe care a dat-o că generația aia a lor. (n.r. păi tu unde ai fost?) Domnul Prunea nu m-a băgat așa că mă scot și eu singur. Eu n-am făcut parte din generație, nici nu mă interesează. Așa a zis că n-am făcut parte din generație, dar vreau să-i aduc aminte că generația aceea eu am construit-o prin 89′.

El nu știu pe unde era atunci când am jucat cu Danemarca. I-am promis ceva și o să mă țin de cuvânt”, a declarat Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Declarația lui Florin Prunea

„Pentru mine, Dănuț Lupu nu există! Și nu vreau să comentez nimic despre această persoană, atâta timp cât, pentru mine, nu mai există de mult. Eu am jucat cu Hagi la echipa națională, cu Lupu n-am jucat. Dănuț Lupu nu face parte din «Generația de Aur» și n-a făcut niciodată parte. Nu mă interesează ce comentează Lupu”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, în luna februarie, pentru AS.ro.

Dănuț Lupu l-a atacat pe Gică Hagi

Contrele dintre Florin Prunea și Dănuț Lupu au început după ce, cel din urmă, l-a atacat pe Gică Hagi.

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e «Rege». Da! (n.r. Dobrin a fost «Rege»).

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu m-am comparat niciodată cu Gică și nu am vrut să îi iau locul lui Gică. Nu știu de unde a venit chestia asta. Nu m-am comparat niciodată cu el, nu o să mă compar vreodată cu el, după părerea mea a fost Dorbin și restul. Eu nu am spus că Hagi n-a fost fotbalist. L-am băgat la restul după Dobrin. Și la mașini spui Mercedes și restul. Când spun și restul mă refer la următorii 4-5, nu la milioane de fotbaliști. A fost unul dintre primii 3-4 fotbaliști, dar nu primul.

Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r. Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r – a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r. Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară.

Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, recent.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și