Închide meniul

De ce nu a plecat Mirel Rădoi de la echipa națională. “Mă întâlnesc pe stradă cu oameni care îmi spun că le place ce văd”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2021, 5:09

De ce nu a plecat Mirel Rădoi de la echipa națională. “Mă întâlnesc pe stradă cu oameni care îmi spun că le place ce văd”

Hepta

Mirel Rădoi, susţinut de Nicolae Dică

Nicolae Dică a confirmat intenția lui Mirel Rădoi de a demisiona după meciul de la Erevan. Acesta spune că staff-ul tehnic are încredere în jucători, în ciuda criticilor dure lansate de Rădoi în Armenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică îl laudă pe Rădoi: “Mirel a venit cu o nouă gândire”

“Am avut o discuţie cu el în care eu am spus că nu trebuie să plecăm. Argumentele sunt că Mirel a venit cu o nouă gândire, încercăm să jucăm un fotbal ofensiv, să marcăm goluri. Într-adevăr am avut probleme defensive, dar acesta a fost un risc asumat. Credem în jucători, avem nevoie să descoperim câţiva tineri buni în special în zona defensivă.

Înfrângerea cu Armenia ne-a durut pe toţi, dar din punctul meu de vedere se vede o schimbare la echipa naţională. Mă întâlnesc pe stradă cu oameni care îmi spun că le place ce văd.

Ideea este că avem de unde să plecăm şi să construim ceva. Nu putem face lucruri importante bătând din palme. Ai nevoie de timp, iar decizia noastră a fost să rămânem, pentru că noi credem că putem ajunge mai sus”, a mărturisit Dică la Telekom Sport.

Anglia-România se joacă pe 6 iunie la Middlesbrough

Rădoi și Dică au șanse unei mari revanșe. Ei vor juca din nou pe terenul unde au suferit cea mai grea înfrângere a carierei: Middlesbrough-Steaua 4-2, în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Chiar la Middlesbrough se va juca amicalul dintre Anglia și România, de pe 6 iunie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și