Închide meniul

De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi. Motivele selecționerului i-au fost transmise mijlocașului de la Rangers

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 15 martie 2023, 19:44

De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi. Motivele selecționerului i-au fost transmise mijlocașului de la Rangers

De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi

Ianis Hagi / Profimedia

De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi. Selecționerul României l-a sunat pe mijlocașul de la Rangers și i-a transmis motivele exacte pentru care nu l-a luat în calcul pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci și va putea fi urmărit în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la 21:45. România – Belarus e pe 28 martie, de la ora 21:45.

De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi. Motivele selecționerului i-au fost transmise mijlocașului de la Rangers

Concret, Edi Iordănescu a considerat că este mai bine pentru Ianis Hagi să rămână la echipa de club și să se recupereze 100%, având în vedere că abia a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren mai bine de un an.

Selecționerul a considerat că fotbalistul lui Rangers ar avea de pierdut dacă ar petrecut foarte multe zile pe drum, până la București, apoi în Andorra și Glasgow.

Astfel, Ianis Hagi poate rămâne în Scoția și să se pregătească în continuare pentru a reveni la forma sa cea mai bună. Toate aceste motive i-ar fi fost prezentate fotbalistului, anunță digisport.ro.

Reclamă

Ce a declarat Gică Hagi după ce Edi Iordănescu nu l-a inclus pe Ianis în lista preliminară

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată. Ianis, în momentul de față, este sănătos. Nu poate să joace mai mult, dar e sănătos. Au apărut discuții despre ce cred unii și alții.

Ianis nu e important pentru antrenorul echipei naționale. Daca era important, se afla măcar pe lista străinilor. Când i se comunică că e un jucător important, de ce nu face parte dintre jucătorii convocați?

Au avut loc discuții. I s-a comunicat că e un jucător foarte important pentru echipa națională. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară. Înseamnă că Ianis nu contează pentru echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Aici nu vorbim de a juca, vorbim de lista preliminară. Dacă i se comunică jucătorilor, în discuții, că e un jucător important pentru echipa națională… ce putem să înțelegem din toată asta?

Înseamnă că nu e important pentru Edi Iordănescu și echipa națională. Nu mă deranjează, e o realitate. Nu e important pentru echipa națională! Nu e normal să declari public că îți lipsesc jucători foarte importanți și, cand e, nu face nici măcar parte din lista preliminară.

Antrenorul întotdeauna decide cine vine și cine nu vine. E responsabilitatea lui. Nu putem să jucăm la două sau trei capete. Vorbim de o listă, nu de convocare! Probabil că o să fie convocat atunci când o să fie într-o formă foarte bună și nu o să aibă ce să mai facă.

E o situație foarte clară. Mie mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A fost unul dintre cei mai buni jucători de la echipa națională, înainte să se accidenteze.

Pitu cât joacă? Cât a jucat în ultimele zece meciuri? Vorbesc de unul de-al meu. Păi de ce e în listă? Ianis nu e. Ianis poate să facă mai multe decât Pitu în 10 minute, probabil, dată fiind experienţa lui. Cred eu că antrenorul ne-a dat un mesaj foarte clar”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro

Recomandări
  • De ce nu l-a convocat Edi Iordănescu pe Ianis Hagi
  • Motivele selecționerului i-au fost transmise mijlocașului de la Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în sprintul din China 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și