Închide meniul

„De două zile mă bate la cap” Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3!

Publicat: 7 septembrie 2024, 13:58

Reclamă
„De două zile mă bate la cap Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3!

Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli

Mircea Lucescu, zâmbind la conferinţa de presă

Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3! „Il Luce” a infirmat că soţia lui nu ar fi fost de acord cu întoarcerea sa la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a debutat pe banca naţionalei, în acest mandat, cu o victorie de senzaţie obţinută la Priştina.

„De două zile mă bate la cap” Mircea Lucescu a dezvăluit ce i-a transmis soţia lui, Neli, înainte de Kosovo – România 0-3!

”Nu că nu a fost de acord (n.r.: cu revenirea la echipa națională), din contră.

De două zile dacă nu mă bate la cap… Mi-a și spus ‘să nu cumva să nu câștigați. Nu cumva… Ține minte, că toată lumea e cu ochii pe tine.

Dacă te-ai hotărât să te întorci, nu poți să te întorci decât pentru așa ceva’”, a spus, zâmbind, Mircea Lucescu, la conferinţa de presă de după victoria fantastică împotriva reprezentativei statului Kosovo.

Reclamă
Reclamă

Mircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

Mircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3. Mircea Lucescu a avut parte de un debut de vis în al doilea mandat pe banca naţionalei României. Tricolorii s-au impus cu 3-0 în Kosovo, prin golurile marcate de Man, Răzvan Marin şi Drăguş. Kosovo – România 0-3 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mircea Lucescu a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii români, Dennis Man, Răzvan Marin, dar şi fundaşii centrali au fost lăudaţi de selecţionerul României.

”Nu îmi mai aduceam aminte de asta. Sunt foarte mulţumit de cum a evoluat echipa. Am controlat jocul, a fost lucrul pe care l-am cerut. Să controlăm jocul, să nu mai acceptăm să fim dominaţi categoric. Avem jucători cu nivel tehnic bun, în ceea ce priveşte pasele. Aceste lucruri trebuie să îl perfecţionăm. Am lucrat foarte mult în aceste zile la pase, pentru controlul jocului, pentru a avea posesie. Am reuşit să punem în dificultate echipa gazdă, care are jucători în primele 5 campionate din Europa. I-am provocat să facă ce am vrut noi şi nu ce au vrut ei. 

Reclamă

„Am avut în atac 3 jucători foarte buni”

Am avut în atac 3 jucători foarte buni. Am controlat centrul terenului. Efortul lui Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu au făcut să dominăm jocul la mijlocul terenului. Nu mai vorbesc de fundaşii centrali care au fost extraordinari. Împotriva a doi atacanţi foarte înalţi, au luat aproape toate mingile. La 3-0 am fost mai relaxaţi şi le-am dat posibilitatea să aibă câteva atacuri care puteau să se termine cu gol. Pentru mine o victorie e importantă dacă vine o altă victorie. Se vede că Man joacă într-un campionat diferit de alte campionate. Eu sunt convins că modul în care ei se comportă va atrage, după sine, disponibilitatea celorlalţi de a ajunge la nivelul lor.  Noi am produs în fotbal prin tehnicitate. Era normal să stau în picioare, trebuia să simtă că cineva este alături de ei”, a declarat, imediat după meci, Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Kosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina.

După un început în care imnul României a fost fluierat de un stadion întreg, elevii lui Lucescu au trecut la cârma jocului şi au încercat poarta lui Muric prin Mihăilă (min. 7) şi Man (min. 13). Dennis Man a fost şi jucătorul care a deschis scorul, în minutul 40, după o acţiune personală, urmată de un şut de la 16 metri, la colţul lung. Tot Man i-a pasat coechipierului său de la Parma, Mihăilă, în minutul 44, dar şutul acestuia s-a dus în bară. După reluare, Dennis Man a fost faultat în careul kosovar de către Valon Berisha, iar arbitrul a acordat penalty după consultarea VAR.

Răzvan Marin a transformat în minutul 51 şi a majorat avantajul României. Mihăilă a mai şutat odată în bară, în minutul 59, iar în minutul 81 a profitat de o gafă a apărării gazdelor şi a şutat la poartă. Muric a respins, dar Drăguş a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis în plasă, stabilind scorul final, Kosovo – România 0-3. Kosovarii au jucat în zece ultimele minute, după ce Vojvoda a primit al doilea galben, pentru un fault la Puşcaş, iar România conduce în clasamentul grupei C2 din Liga Naţiunilor, cu trei puncte şi golaveraj mai bun decât Cipru.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:49

Bernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara

16:39

„Doamne ferește!” Giovanni Becali a reacționat, după atacul lui Ianis Hagi! Mesaj direct pentru „Prinț”

16:29

„Vom câștiga grupa!” Ioan Ovidiu Sabău a dat verdictul, după Kosovo – România 0-3! Ce a spus despre Mircea Lucescu

16:26

Adi Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Ce s-a întâmplat la negocieri: „Asta i-am spus!”

15:49

Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!”

15:43

Răsturnare de situaţie pentru jucătorul pe care Gigi Becali voia să îl dea gratis la Farul! S-ar putea transfera la altă echipă!

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 5 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 6 Scoțienii, anunț final despre viitorul lui Ianis Hagi! Adevăratul motiv pentru care nu s-a produs transferul la Rapid
Citește și