Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de Edi Iordănescu, după accidentarea lui Daniel Bîrligea! Ce se întâmplă cu atacul României

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2023, 17:31 / Actualizat: 14 noiembrie 2023, 20:04

Reclamă
Decizia luată de Edi Iordănescu, după accidentarea lui Daniel Bîrligea! Ce se întâmplă cu atacul României

Ce studii are soţia lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci al României/ Profimedia

S-a aflat care este decizia luată de Edi Iordănescu, după accidentarea suferită de Daniel Bîrligea. Selecţionerul a decis să nu mai convoace un alt jucător, după ce atacantul celor de la CFR Cluj a părăsit cantonamentul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform surselor AntenaSport, Edi Iordănescu se va baza doar pe patru atacanţi pentru „dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia, şi nu va convoca un înlocuitor după accidentarea lui Daniel Bîrligea.

Decizia luată de Edi Iordănescu, după accidentarea lui Daniel Bîrligea

Denis Alibec, George Puşcaş, Denis Drăguş şi Florin Tănase sunt atacanţii pe care va conta Edi Iordănescu, pentru ultimele două meciuri din preliminarii. Aşa cum as.ro a anunţat în exclusivitate, Florin Tănase a revenit în atacul echipei naţionalei după opt luni.

Daniel Bîrligea a ajuns cu o problemă medicală în cantonamentul naţionalei, problemă care spera să fie rezolvată până la duelul cu Israel. Însă, accidentarea vârfului de la CFR Cluj s-a dovedit a fi una mai serioasă, şi astfel acesta a părăsit cantonamentul României astăzi.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineață din cantonamentul de la Mogoșoaia. În urma investigațiilor medicale efectuate de către staff-ul medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util.Staff-ul echipei naționale îi urează lui Daniel însănătoșire grabnică și îl așteaptă la lotul național la viitoarele meciuri!”, e anunţul oficial făcut de frf.ro, în privinţa accidentării lui Daniel Bîrligea.

Reclamă

România se va duela cu Israel, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45. Pe 21 noiembrie, „tricolorii” vor întâlni Elveţia, pe Arena Naţională, meciul fiind de la aceeaşi oră, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru fanii naţionalei, înainte de „dubla” decisivă pentru EURO 2024

A apărut mesajul lui Edi Iordănescu pentru fanii naţionalei, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia din preliminariile pentru calificarea la EURO 2024. Selecţionarul României a anunţat lotul pe care se va baza şi a ţinut să afirme că e gata de luptă.

„Avem nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru și de calm. Pentru că lucrurile foarte bune pe care le-am construit ca echipă în această campanie și poziția pe care ne-am câștigat-o în grupă sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Știm deja valorile importante care ne-au adus în acest punct fericit: unitatea grupului, spiritul de sacrificiu și lupta totală, necontenită. Potențialul jucătorilor noștri în care, am spus de la bun început, am repetat și o voi face mereu, am o încredere desăvârșită, s-a consolidat. Iar acum, e momentul să devină o certitudine.

Dincolo de pregătirea noastră, de analiza adversarului sau de tactică, astfel de provocări se câștigă cu inima și cu mintea limpede.

Fiți convinși că vom da totul în fiecare clipă, ca până acum! Și că inimile românilor de pretutindeni ne vor întări și mai mult!„, a fost mesajul transmis de Edi Iordănescu prin intermediul frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și