Închide meniul
NEWS ALERT

Deian Sorescu, convocat de urgență la echipa națională de Edi Iordănescu! Anunțul făcut de FRF înaintea amicalelor cu Grecia și Israel

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 9:59

Deian Sorescu, convocat de urgență la echipa națională de Edi Iordănescu! Anunțul făcut de FRF înaintea amicalelor cu Grecia și Israel

Deian Sorescu

Deian Sorescu, într-un meci pentru naționala României / Profimediaimages

Deian Sorescu (24 ani) a fost convocat de urgență la echipa națională. Edi Iordănescu a luat decizia după ce mai mulți ”tricolori” au avut probleme medicale. Astfel, fostul căpitan de la Dinamo se va alătura cantonamentului României cu doar o zi înaintea meciului amical cu Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul lui Rakow mai a bifat 5 apariții sub tricolor, toate în 2021. Acesta a debutat la echipa națională vara trecută, în timpul unui meci amical cu Georgia.

Deian Sorescu, convocat de urgență de Edi Iordănescu

”În contextul în care unii tricolori au simptomatologie de viroză respiratorie, dar cu rezultate negative la testările Covid, și nu s-au putut pregăti normal în ultimele zile, staff-ul tricolorilor a decis convocarea lui Deian Sorescu, înainte de România-Grecia și pentru pregătirea partidei cu Israel (29 martie). Jucătorul lui Rakow Czestochowa, locul 2 în Polonia, intră de azi în cantonamentul României. Bun venit, Deian!”, a anunțat FRF.

Deian Sorescu a reușit recent să spargă gheața la Rakow. Românul a înscris primul gol în Polonia, într-o victorie a lui Rakow cu Stal Mielec, scor 2-1. În acea partidă, Sorescu a profitat de o eroare a fundașilor adverși în careu și a introdus balonul în poartă la colțul scurt.

„WOW!” Sorescu a rămas cu sechele de la Dinamo

Deian Sorescu s-a transferat în această iarnă de la Dinamo la Rakow și a scăpat de problemele financiare și sportive care îl urmăreau la formația din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Fotbalistul a recunoscut că nu mai era obișnuit să lucreze într-un mediu normal.

„Mi-a fost greu, sincer să vă spun (n.r- adaptarea în Polonia). S-a întâmplat totul, aşa, foarte din scurt. Nu eram pregătit să plec, direct. M-am trezit cu un telefon şi a doua zi eram plec. Am vorbit cu Sergiu Hanca, m-a ajutat în ultima perioadă cu nişte informaţii cu ce se întâmplă acolo, despre chestii de plătit la stat şi contractuale.

Nu am realizat pe moment (n.r.- că Rakow era lider, în prezent e pe locul secund). M-am trezit, ne-am trezit pe primul loc. Acum patru luni mă băteam la retrogradare cu Dinamo şi acum mă trezesc pentru lupta la titlu, e ceva WOW! E mai uşor pe primul loc decât pe ultimul. Sunt aşa, liber, lejer, e ceva neobişnuit pentru mine”, a spus Deian Sorescu, marți, la aeroport, înainte să revină în Polonia.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și