Închide meniul

Deian Sorescu sare în apărarea lui Mirel Rădoi: ”A schimbat multe! Ar fi păcat să plece!” Ce le-a transmis ”tricolorilor” înaintea meciului cu Liechtenstein

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 noiembrie 2021, 17:23

Deian Sorescu sare în apărarea lui Mirel Rădoi: ”A schimbat multe! Ar fi păcat să plece!” Ce le-a transmis ”tricolorilor” înaintea meciului cu Liechtenstein

Deian Sorescu, mesaj de mobilizare pentru fanii României

Profimedia

Deian Sorescu sare în apărarea lui Mirel Rădoi

Deian Sorescu a debutat sub tricolor în era Mirel Rădoi. Fotbalistul lui Dinamo este de părere că selecționerul ar trebui să continue la echipa națională și după meciul cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E trist, pentru că am fost acolo, știu cum e, știu cât de mult își doresc băieții și nu sunt în măsură să-i critic. Sunt alături de ei. Și milioane de români au fost triști, dar sunt alături de ei în continuare. Nu vreau să vorbesc despre baraj, sunt alți oameni în măsură să o facă, nu sunt eu în măsură să dau indicații. Mi-aș dori foarte mult să câștige, dacă va fi.

Cu siguranță, pentru că Mister a reușit să schimbe multe. Personal, dar cred că și colegilor, ne dădea o stare foarte bună și o plăcere în a juca fotbal. Și ar fi păcat să plece acum, pentru că cred că de acum ar putea să își înceapă dânsul treaba. Nu mă așteptam, sincer și nici în trecut nu mă așteptam să fiu convocat, dar când va veni, sunt pregătiti, pentru că orice jucător își dorește să fie acolo”, a declarat Deian Sorescu după FC Buzău – Dinamo 2-3.

Citește și:

Mircea Rednic îl pune la zid pe Mirel Rădoi: ”Stăm să ne rugăm de el să rămână?”

Deian Sorescu are încredere în selecționer, însă Mircea Rednic este de părere că Mirel Rădoi trebuie să plece de urgență de la echipa națională. De asemenea, ”Puriul” crede că și șefii Federației Române de Fotbal ar trebui să fie schimbați.

Șanse încă mai avem, trebuie să credem până la sfârșit, dar dacă am pierdut, am făcut-o pe mâna noastră. Îmi pare rău pentru că puteam merge la baraj. Poate s-au făcut greșeli multe de la început, au fost foarte multe schimbări, nu a reușit să formeze un nucleu, 11-15 jucători de bază, a lipsit omogenitatea. Ca joc i-am dominat, trebuia și puțin noroc, mai mult tupeu, trebuia să jucăm și cu două vârfuri la un moment dat pentru că era un meci decisiv și aveam nevoie de 3 puncte. 

Reclamă

Nu știu ce continuitate, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează. Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională? A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare. 

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională. Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate”, a spus Mircea Rednic după FC Buzău – Dinamo 2-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și