Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 octombrie 2024, 14:41

Reclamă
Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

Denis Alibec / AntenaSport

Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională! „Regele” i-a cerut atacantului său să se gândească să marcheze mai multe goluri la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a mărturisit acum, în exclusivitate pentru AntenaSport, că „Regele” i-a urat succes. Hagi speră că atacantul lui va reuşi să marcheze în „dubla” cu Cipru şi Lituania.

Denis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

(n.r: Hagi ţi-a cerut goluri, ţi-a transmis să marchezi şi la naţională?) Mi-a urat succes, să joc cât mai mult şi să reuşesc şi să marchez şi aici.

(n.r: Cum e să fii antrenat de Gică Hagi la club şi de Mircea Lucescu la naţională? Parcă s-au potrivit aşa) Acelaşi lucru pentru mine, pentru că sunt asemănători, au acelaşi stil de joc şi pentru mine e foarte bine.

Mergem să câştigăm ambele meciuri, sunt foarte importante şi ne-ar aduce primul loc.

Reclamă
Reclamă

(n.r. despre Cipru) Sunt o echipă puternică, agresivă, dar cred că dacă vom juca aşa cum am făcut-o în primele două meciuri vom câştiga cu siguranţă.

(n.r.: Când spui Lituania ce îţi vine în minte? Cu ei aţi jucat) La fel, sunt similare echipele, se bazează pe forţă. Dacă vom juca ofensiv, cu siguranţă le vom pune mari probleme.

Cei de la Lituania ne-au surprins plăcut, pentru că i-am analizat şi jucau cu mingi lungi. La Bucureşti zic eu că au făcut un meci foarte-foarte bun”, a declarat Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania!

Mircea Lucescu a anunțat lotul României pentru meciurile cu Cipru și Lituania, din Nations League. Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, 15 octombrie, de la ora 21:45.

De notat este faptul că în lotul echipei naționale nu a fost inclus Daniel Bîrligea, atacantul care a marcat pentru FCSB în victoria cu PAOK, scor 1-0, din UEFA Europa League. Atacantul campioanei a ajuns la 2 goluri consecutive în competiția europeană.

Iată lotul echipei naționale a României, pentru meciurile cu Cipru și Lituania:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

Entuziasmul l-a readus în iarbă pe Mircea Lucescu! „Aveam o obligaţie faţă de naţionala pe care am iubit-o tot timpul”, a spus selecţionerul! România joacă în Lituania, pe 15 octombrie, în direct la Antena 1.

Mircea Lucescu a vorbit în magazinul UEFA Nations League despre revenirea pe banca României.

Am simţit nevoia să revin la echipa naţională. Şi să-mi închei activitatea de foarte lungă durată… ca antrenor al echipei naţionale a României”, a transmis „Il Luce”.

Lucescu n-a vrut să rostească cuvântul calificare – dar a simţit că asta e dorinţa cea mare a jucătorilor. Să meargă la un Mondial.

Targetul e fiecare meci să-l câştigăm. În fotbal e greu să-ţi propui ceva şi să fii sigur că-l duci la îndeplinire”, a precizat Mircea Lucescu.

80 de ani va avea Lucescu la Mondial. „Cred că prezenţa mea ajută. Atât timp cât sănătatea îmi va permite şi cât entuziasmul va rezista”, a mai declarat Mircea Lucescu.

La primele bătălii, Lucescu n-a stat deloc pe bancă. Şi în Lituania, pe 15 octombrie la Antena 1, va trăi meciul în picioare.

Nu pot să suport să văd un meci de fotbal stând pe bancă”, a dezvăluit Mircea Lucescu râzând.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Juventus a încasat primul gol al sezonului chiar de la Răzvan Marin! Internaţionalul român face senzaţie în Serie A

15:30

VIDEOLin Shidong e campionul de la China Smash 2024! Revenire de senzaţie în marea finală care a fost LIVE în AntenaPLAY

15:20

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și