Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec a „driblat” petrecerile ca să dea totul la dubla cu Kosovo şi Elveţia: „Am fost un pic mai retras!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 20:58

Denis Alibec a „driblat petrecerile ca să dea totul la dubla cu Kosovo şi Elveţia: „Am fost un pic mai retras!

Denis Alibec e gata de dubla cu Kosovo şi Elveţia

Denis Alibec, în timpul unui meci la națională/ Profimedia

Denis Alibec a „driblat” petrecerile ca să dea totul la dubla cu Kosovo şi Elveţia. Denis Alibec a pus stop distracţiei pentru a fi cât mai bine pregătit pentru partidele naţionalei din iunie. Atacantul Farului a recunoscut că nu a petrecut prea mult după ce a luat titlul cu Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec e sută la sută cu gândul la meciurile României cu Kosovo şi Elveţia. Nici nu a petrecut prea mult după titlul istorică câştigat cu Farul. Kosovo – România e pe 16 iunie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec a pus stop distracţiei pentru a fi cât mai bine pregătit pentru partidele naţionalei din iunie. Atacantul Farului a recunoscut că nu a petrecut prea mult după ce a luat titlul cu Hagi.

Denis Alibec a „driblat” petrecerile ca să dea totul la dubla cu Kosovo şi Elveţia

„Am fost un pic mai retras, aşa că trebuia să fiu pregătit pentru meciurile de aici„, a spus Denis Alibec în exclusivitate la Antena Sport.
Denis Alibec nici nu vrea să se gândească la un transfer în străinătate înaintea dublei cu Kosovo şi Elveţia. Nu e tentat nici să îl lase pe Hagi singur la bătăliile dure pentru grupele Ligii Campionilor.

Gândul eu este aici, la echipa naţionala şi după aceea voi vedea ce voi face”, a mai spus Alibec.

Reclamă

Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA

Denis Alibec a câştigat procesul la FIFA cu cei de la Kayserispor. Turcii trebuie să îi plătească o avere atacantului de la Farul. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la TAS.

Denis Alibec este pe cale să dea o lovitură financiară de proporţii. A câştigat la FIFA procesul pe care l-a avut cu fosta sa echipă, Kayserispor. Denis Alibec trebuie să primească 1.200.000 de euro.

Denis Alibec a plecat de la Kayserispor vara trecută, când a semnat cu Farul. Atacantul i-a reclamat pe turci la FIFA, pentru neplata salariilor. Astfel, atacantul român a câştigat dreptul de a primit restanţile salariile în valoarea de 450.000 de euro. De asemenea, Alibec va primi şi compensaţii financiare în valoare de 750.000 de euro. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de turci la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

FIFA a admis cererea jucătorului Denis Alibec, obligând clubul Kayserispor la plata drepturilor financiare restante și la plata unei compensații pentru încetarea unilaterală a contractului. 

De asemenea, a respins cererea reconvențională formulată de clubul Kayserispor. Este un prim pas foarte important, urmează să vedem dacă cei de la Kayserispor vor ataca această decizie la TAS”, a spus avocatul Dan Idiţă pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și