Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 octombrie 2024, 22:51

Reclamă
Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta!

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet

Denis Alibec / AntenaSport

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet! Atacantul naţionalei a mărturisit că el şi colegii săi care evoluează pentru România îşi doresc să meargă la Campionatul Mondial din 2026, din America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antena deţine drepturile exclusive de transmisie pentru Campionatele Mondiale din 2026 şi 2030.

Denis Alibec a spus care e cel mai mare vis al Generaţiei de Suflet: „O să dăm totul pentru asta”!

„(n.r: Te visezi să joci pe stadioanele din America şi, poate, să dai gol?) Normal. Cred că oricine şi-ar dori să fie acolo.

Noi o să dăm totul, o să muncim împreună şi să sperăm că vom reuşi să fim acolo.

(n.r.: Te trec fiori când te gândeşti la turneul final care ar putea să urmeze?) Normal, trebuie să visăm. Să ne gândim acolo, să ne gândim că vom întrece Generaţia de Aur şi să continuăm lucrurile bune de la EURO”, a declarat Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă

Lituania – România e marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Naţionala dispută în această lună meciurile cu Cipru şi Lituania. Cipru – România va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45. Lituania – România se va vedea marţi, 15 octombrie, de la ora 21:45, exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România este lider în grupa ei din UEFA Nations League, cu maximum de puncte după două etape. „Tricolorii” au învins Kosovo, în deplasare, cu 3-0, şi Lituania, acasă, cu 3-1. Pe locurile 2 şi 3 se află Kosovo, respectiv Cipru, ambele cu 3 puncte. Lanterna clasamentului este Lituania, cu 0 puncte după două meciuri. Lituanienii ne-au dat însă serios de furcă în meciul tur de la Bucureşti.

Răzvan Marin a transformat penalty-ul pentru 2-1, în minutul 87, după un fault în careu asupra lui Ianis Hagi. Mitriţă a marcat cel de al treilea gol al României, în minutul 90+2, după un assist al lui Alibec. Celelalte goluri ale meciului au fost marcate de Valentin Mihăilă (min. 4) şi Armandas Kucys (min. 34). Înainte de golul 2 al naţionalei, lituanienii au avut un gol anulat.

Reclamă

Câştigarea grupei din Liga Naţiunilor le-ar asigura „tricolorilor” prezenţa în play-off-ul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial. Ar fi, astfel, o şansă în plus de a merge la Mondial, pe lângă preliminariile pe care naţionala urmează să le dispute.

Lotul naţionalei pentru dubla cu Cipru şi Lituania

După accidentarea lui Adrian Şut, Mircea Lucescu a decis să îl convoace pe Victor Dican, de la Farul, în locul jucătorului FCSB-ului. Iată lotul actualizat pentru dubla cu Cipru şi Lituania:

PORTARI

Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 26/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 2/0)

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 23/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 33/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 23/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Alexandru PAȘCANU (FC Rapid 1923, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 41/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6)

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 30/8), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 76/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 61/7), Marius MARIN (Pisa | Italia, 24/0), Darius OLARU (FCSB, 22/0), Victor Dican (Farul, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 41/5), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 18/1), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 26/5), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova, 20/4)

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 45/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 40/5), Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 17/4)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

 

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mircea Lucescu, gest uriaş pentru Mihai Lixandru: „Dacă el face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!”

23:18

Frances Tiafoe şi-a cerut scuze după ce a înjurat un arbitru de scaun! Mesajul tenismenului american

22:46

Mihai Stoica, anunţ teribil la FCSB! Titularul care ratează meciurile cu Dinamo, Rangers şi Rapid: „Nu poate interveni!”

22:21

Scene scandaloase cu Gigi Becali şi Mihai Stoica de faţă: „Să-ţi batem copiii! Era o doamnă scuipată din cap până în picioare!”

22:05

Gigi Becali, judecat miercuri de Comisia de Disciplină! FCSB riscă depunctarea! Decizia pe care a luat-o patronul roş-albaştrilor

21:45

CSM Oradea a câştigat dramatic primul meci din Liga Campionilor la polo

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 5 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și