Închide meniul

Denis Alibec, mulţumit de evoluţia de la Belfast. "Am încheiat grupa cu fruntea sus!". Ce a spus despre Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2020, 20:58

Denis Alibec, mulţumit de evoluţia de la Belfast. "Am încheiat grupa cu fruntea sus!". Ce a spus despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

Denis Alibec, convins că Mirel Rădoi rămâne la naţionala României

Denis Alibec nu a marcat, dar este mulţumit de prestaţia avută în meciul de la Belfast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, prima reacţie după Irlanda de Nord – România 1-1 

"Chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, este un punct important pentru noi. Ne bucurăm că am intrat în grupa a doua şi sperăm să avem o grupă cât mai favorabilă.

Noi trebuie să avem încredere în noi. Am făcut un meci bun şi trebuie să continuăm aşa. Să nu renunţăm până în ultima clipă.

Ştiam că vor veni cu mingi lungi, că joacă cu doi atacanţi. A fost greu pentru noi să ne luptăm cu ei, important e că am reuşit să înscriem", a declarat Denis Alibec la PRO X.

Atacantul de la Kayserispor este sigur că Mirel Rădoi va refuza oferta Universităţii Craiova şi că va rămâne pe banca naţionalei României.

Reclamă

"Nu decid eu asta dar, din ce văd, cu siguranţă va rămâne pe banca României. Cred că am încheiat grupa cu fruntea sus. Nu am câştigat cu Islanda, dar cred că avem un plus şi se va vedea pe viitor", a mai spus Alibec.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și