Închide meniul

Dennis Man, decizie de neînţeles în meciul cu Armenia! Starul Parmei a irosit o ocazie uriaşă. Reacţia imediată a staff-ului naţionalei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2021, 16:55

Dennis Man, decizie de neînţeles în meciul cu Armenia! Starul Parmei a irosit o ocazie uriaşă. Reacţia imediată a staff-ului naţionalei

Captură ProX

Dennis Man, decizie de neînţeles

În minutul 43, Dennis Man a scăpat în flancul drept, unde a luat o acţiune personală. Internaţionalul român a ajuns foarte aproape de poartă, însă decizia lui a fost una de neînțeles. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a vrut să îi paseze cu călcâiul lui George Puşcaş, dar a pierdut mingea. Imediat după, staff-ul naţionalei a răbufnit. Nicolae Dică s-a auzit certându-l pe jucătorul Parmei!

Dennis Man, veste uriaşă! Este dorit de o forţă din Serie A

Chiar dacă nu a strălucit în meciul cu Armenia, Dennis Man (22 ani) a primit o veste uriaşă. Internaţionalul român este dorit de Lazio, unul dintre cluburile gigant din Serie A. 

Cotat la 11 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Dennis Man a evoluat în 9 meciuri în Serie A, reuşind să ofere o pasă de gol. Formaţia din capitala Italiei vrea să îl transfere, iar discuţiile au început deja, anunţă jurnaliştii italieni.

"Ajuns în Italia în ianuarie pentru 15 milioane de euro, el este cel mai bine plătit jucător român din istoria campionatului. Prestațiile din Serie A ale lui Dennis Man au atras atenția mai multor cluburi mari din Italia, printre care se numără Lazio.

Reclamă

Au avut loc primele contacte între Lazio şi anturajul jucătorului, iar o evaluare suplimentară ar putea fi făcută în următoarele săptămâni, ţinând cont și de interesul celorlalte echipe", scriu italienii de la sololalazio.it.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și