Închide meniul

Dennis Man, mesaj de luptă înainte de amicalele României: „Am încredere! Nu vrem să dezamăgim românii!”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 15:10

Reclamă
Dennis Man, mesaj de luptă înainte de amicalele României: Am încredere! Nu vrem să dezamăgim românii!”

Dennis Man, mesaj de luptă înainte de amicalele României

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a transmis un mesaj de luptă, înainte de amicalele României. Mijlocașul de la Parma s-a declarat încrezător în grupul care s-a format la echipa națională, mărturisind că nu vrea să-i dezamăgească pe români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va disputa două dueluri amicale, înainte de EURO 2024. Duelul cu Liechtenstein, de pe 7 iunie, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Dennis Man, mesaj de luptă înainte de amicalele României

Sunt foarte încrezător, am încredere în grup. ne aşteptăm să facem meciuri bune şi de ce nu, să ieşim din grupe. Punctul forte este grupul, suntem uniţi, ne simţim foarte bine pe teren. Sper ca la Euro să se vadă acest lucru. Avem o grupă cu adversari dificili, dar dacă vom fi concentraţi, vom face meciuri bune. Suportul fanilor îmi dă putere. Pentru Euro, le transmit să fim uniţi cu toţii, noi jucăm şi pentru ei, să nu-i dezamăgim”, a spus Man.

El a subliniat că îşi doreşte să rămână la Parma, pentru a evolua în Serie A. „Pentru mine a fost un sezon bun, sunt fericit că am îndeplinit obiectivul echipei, acela de a promova în Serie A. Suntem fericiţi. Personal cred că puteam să fac şi mai bine, dar per total sunt fericit cu ceea ce am făcut.Vreau să continui să joc în Serie A. Am avut trei ani în Serie B şi ştiu ce înseamnă. Vreau să joc la cel mai mai înalt nivel, am dorinţa de a evolua cu Parma în Serie A”, a afirmat Dennis Man, pentru FRF TV.

Man a spus că nu are niciun ritual şi nicio superstiţie înainte de meciuri şi dacă ar fi să împrumute ceva de la un jucător de la naţională, ar fi viteza lui Valentin Mihălă.

Reclamă
Reclamă 4

Promisiunea uriaşă a lui Dennis Man înainte de EURO 2024

Promisiunea uriaşă a lui Dennis Man înainte de EURO 2024. Internaţionalul român are încredere în grupul creat la echipa naţională şi spune că România poate trece de faza grupelor.

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024, iar printre jucătorii convocaţi se află şi Dennis Man. Jucătorul de la Parma spune că România poate scrie istorie la Campionatul European din Germania şi să se califice în fazele superioare ale competiţiei.

„(n.r. – Putem să depășim faza optimilor, sferturilor?) Eu sunt foarte încrezător și cred în acest grup, știu jucătorii care sunt în acest grup și eu spun că vom face surprize”, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și