Închide meniul

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Publicat: 12 octombrie 2024, 22:23

Reclamă
Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru - România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Dennis Man şi Răzvan Marin / Colaj Profimedia

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii. România joacă în etapa a treia din Nations League în Cipru, iar jucătorii lui Mircea Lucescu conduceau cu 2-0 după doar 25 de minute, graţie golurilor reuşite de cei doi jucători care evoluează în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au parte de o susţinere superbă pe arena din Larnaca, acolo unde aproximativ 5000 de români sunt prezenţi pe stadionul cu o capacitate de 8000 de locuri.

Dennis Man şi Răzvan Marin fac sezonul vieţii! Au marcat în Cipru – România şi au ajuns la cifre de senzaţie

Dennis Man, jucătorul celor de la Parma, a deschis scorul în minutul 16, după o fază foarte bună a jucătorilor lui Mircea Lucescu. Valentin Mihăilă, coechipierul său de la formaţia italiană, a lăsat mingea foarte bine pentru atacantul de 26 de ani.

Dennis Man a marcat astfel al nouălea gol pentru echipa naţională. De asemenea, el are şi un început foarte bun de sezon. În primele 11 meciuri, în toate competiţiile, el a marcat deja 5 goluri.

Valentin Mihăilă a contribuit şi la golul al doilea, reuşind să obţină un penalty. Răzvan Marin, noul expert al loviturilor de la 11 metri al echipei României, a marcat impecabil.

Reclamă
Reclamă

Mijlocaşul român continuă forma foarte bună, atât la echipa naţională, cât şi la Cagliari, echipa sa de club. El a marcat şi în primele două etape din Nations League, dar şi în ultimele două meciuri de la Cagliari din Serie A, cu Parma şi Juventus. În ultimele 8 meciuri la echipa naţională, Marin a marcat de 5 ori.

Dennis Man a contribuit şi la al treilea gol marcat de România, în minutul 36. Atacantul de la Parma a centrat perfect pentru Radu Drăguşin, care a marcat cu o lovitură de cap.

Echipa de start a României pentru meciul cu Cipru

Reclamă

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt., 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man.

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Manea, 5. Ghiță, 7. Alibec, 8. Chipciu, 9. Pușcaș, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 21. Olaru, 22. Mitriță, 23. Sorescu

Selecționer: Mircea Lucescu

Gică Hagi, ţinut la coadă înainte de Cipru – România! Însoţit de familie, „Regele” a fost asaltat de fani. Imagini rare

Gică Hagi a ajuns la stadionul din Larnaca cu mai bine de o oră înainte de fluierul de start al jocului. Naţionala României are parte de o susţinere uriaşă în Cipru, iar intrarea pe stadion a fanilor români s-a făcut cu ceva probleme.

Gică Hagi a trebuit să aştepte şi el pentru a intra, alături de familia sa, pe stadionul din Larnaca. Cu această ocazie, „Regele” a făcut mai multe poze cu fanii români la porţile stadionului. Unul dintre fani a fost şi el surprins de faptul că Gică Hagi este nevoit să stea la porţile stadionului şi i-a zis: „Nu vă vine să credeţi, domnule Hagi, nu?”.

Ianis Hagi, revenit weekend-ul trecut în prima echipă a lui Rangers, este rezervă înaintea meciului cu Cipru.

După primele două etape, România are 6 puncte, graţie victoriilor cu Kosovo şi Lituania. După meciul din Cipru, pentru jucătorii lui Mircea Lucescu va urma o nouă deplasare, în Lituania. Partida se joacă marţi, 15 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 13 oct.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacție după ce a marcat în Cipru – România 0-3! Se gândește deja la meciul cu Lituania: „Nu va fi ușor”

0:21 13 oct.

EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

0:19 13 oct.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3: „Cu acest sentiment mergem la Mondial”

0:04 13 oct.

EXCLUSIVRăzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și