Închide meniul

„Domnul Hagi îmi arată cum să dau la poartă!” Povestea emoționantă a lui Eduard Rădăslăvescu, puștiul care a marcat un gol fabulos în România U20 – Cehia U20 2-1. „La 12 ani am plecat de acasă, mama a plâns cel mai tare”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 21:40

„Domnul Hagi îmi arată cum să dau la poartă! Povestea emoționantă a lui Eduard Rădăslăvescu, puștiul care a marcat un gol fabulos în România U20 – Cehia U20 2-1. „La 12 ani am plecat de acasă, mama a plâns cel mai tare

Povestea emoționantă a lui Eduard Rădăslăvescu

captură as.ro

Eduard Rădăslăvescu a șutat curajos, de la 30 de metri, iar mingea a căpătat o traiectorie de excepție și s-a oprit aproape de vinclul porții cehilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puștiul de doar 17 ani, crescut în academia lui Gică Hagi, a dezvăluit că „Regele” îi arată zilnic cum să tragă la poartă.

Eduard Rădăslăvescu, după golul fabulos din România U20 – Cehia U20 2-1

„E un gol foarte frumos, când văd poarta de la distanţa aceea eu trag la poartă, nu mă mai gândesc. Am mai dat foarte multe goluri aşa. Mi-a pasat foarte bine colegul meu şi am tras la poartă”, a spus Eduard Rădăslăvescu, după meci.

Reporter: Te-a învăţat domnul Hagi să dai aşa?

„Da, da, în fiecare zi îmi spune să dau la poartă. Îmi arată cum să dau la poartă, m-a învăţat foarte mult. El m-a sunat înainte să ajung aici, mi-a spus să am încredere în mine, mă susţine în tot ceea ce fac şi pe parcurs o să vină rezultatele”, a mai pus puștiul.

Reclamă

A fost primul său gol pentru selecționata U20, care s-a impus cu 2-1 împotriva Cehiei U20. Rădăslăvescu este născut la Băile Herculane, dar a fost luat de Gică Hagi în celebra sa academie. El evoluează pentru postul de mijlocaș defensiv.

Eduard Rădăslăvescu: „La 12 am plecat de acasă, mama a plâns cel mai tare”

Rădăslăvescu a povestit că, pentru a-și urma visul de a deveni fotbalist, a fost nevoit să plece de acasă de la o vârstă foarte fragedă.

Eu sunt de la Băile Herculane, de la 600 de kilometri. De la 12 ani stau acolo singur, mi-am luat inima în dinţi şi am plecat de acasă, fără părinţi. La început a fost mai greu, dar m-am acomodat foarte repede. Mama a plâns cel mai mult. Acum, când văd rezultatele, părinţii mei sunt bucuroşi”, a mai spus Rădăslăvescu.

Reclamă 4 / 0/3

Deniz Giafer a înscris celălalt gol al tricolorilor, în timp ce cehii au marcat din penalty. Pentru România U20 a fost a doua victorie din trei jocuri oficiale disputate până acum. Tricolorii lui Bogdan Lobonț au învins selecționata similară a Portugaliei, tot cu 2-1, dar au pierdut 1-6 cu Anglia.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și