Închide meniul

Dorinel Munteanu, atac devastator după Belarus – România 0-0: „Edi e un copil! Suntem vai de capul nostru!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 11:15

Dorinel Munteanu, atac devastator după Belarus – România 0-0: „Edi e un copil! Suntem vai de capul nostru!

Dorinel Munteanu, atac devastator după Belarus - România 0-0

Dorinel Munteanu şi Edi Iordănescu/ Colaj Profimedia

Dorinel Munteanu a lansat un atac devastator, după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0. Fostul internaţional s-a declarat revoltat de prestaţia „tricolorilor”, şi a avut un mesaj dur şi pentru selecţionerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au încheiat la egalitate la Budapesta, şi calculele calificării se complică.

Dorinel Munteanu, atac devastator după Belarus – România 0-0

Dorinel Munteanu nu s-a mai putut abţine, şi a criticat echipa naţională, pentru faptul că nu s-a impus în duelul cu Belarus. Fostul internaţional a declarat că „tricolorii” trebuiau să învingă în Budapesta, însă jocul prestat a fost unul „economicos”.

De asemenea, antrenorul celor de la Oţelul a analizat şi declaraţiile lui Edi Iordănescu, selecţionerul remarcând posesia pe care au avut-o jucătorii săi. „Munti” a declarat că acest fapt a fost în zadar pentru „tricolori”, deoarece nu au reuşit să puncteze în poarta Belarusului.

„Sunt dezamăgit rău. Meciul ăsta trebuia să-l câștigăm, cum necum. Dar am jucat prea simplist, economicos, la ce-o ieși, am tot pasat, am tot centrat, doar doar vine unul s-o bage în poartă. Sau am tras chinuit la poartă. Ce să centrezi când ei stateau foarte bine în jocul aerian? Nici de pe bancă nu a venit nimic, aceeași precipitare, frică, frică de rezultat.

Reclamă

Am văzut că Edi vorbea de posesie, de pase reușite, de cifre bune. Asta e o capcană, pentru necunoscători. Suntem campioni la posesie, dar ce folos?! Ne-am plâns de teren, dar nu avem nici scuză. Uite că n-a fost o problemă din moment ce am pasat. Ni se deschisese o poartă mare, acum începe să se cam închidă. Nici nu mai e vorba despre Edi.

Vai de capul nostru! Aveam nevoie de astea trei puncte, să dam un gol și apoi chiar să ne apărăm. E dezolant ce am văzut. Chiar totul se aliniase pentru noi, chiar și războiul ăsta din Israel. Nu încălzește pe nimeni că avem posesie, dacă am făcut doar 0-0, cu o echipă slabă. Degeaba am fost peste ei”, a declarat Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

Dorinel Munteanu i-a luat apărarea lui Gică Popescu

De asemenea, Dorinel Munteanu a intervenit şi în schimbul de replici dintre Edi Iordănescu şi Gică Popescu. Cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei i-a luat apărarea fostului căpitan de la Barcelona, şi i-a atras atenţia selecţionerului, numindu-l „copil”.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum să te iei de un mare jucător ca Gică Popescu?! El a fost acolo, pe teren, de atâtea ori, știe ce spune. Ce să aibă Gică Popescu cu Edi, cu familia Iordănescu? Asumă-ți rezultatul ăsta negativ, Edi! Fiincă e negativ.

Aveam nevoie de victorie, așa că acceptă criticile. Pai în Elveția, când a pierdut două puncte cu noi, pe final, l-au desființat pe antrenor și presa și opinia publică. Dar am senzația că Edi e încă un copil, chiar dacă a trecut bine de 40 de ani”, a mai spus Dorinel Munteanu, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și