Închide meniul

Dorinel Munteanu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel: „Ar trebui să avem moral”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 9:22

Reclamă
Dorinel Munteanu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel: Ar trebui să avem moral”

Dorinel Munteanu i-a stabilit preţul jucătorului dorit de Dan Şucu la Rapid

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel. Antrenorul celor de la Oțelul Galați a vorbit despre partida de pe Arena Națională, care va avea loc sâmbătă seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” vor juca cu Israel sâmbătă, de la ora 21:45. După această partidă, România se va duela cu selecționata din Kosovo, marți, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Dorinel Munteanu, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Israel. Antrenorul oțelului trage un semnal de alarmă

Antrenorul celor de la Oțelul Galați a analizat partida dintre România și Israel. Acesta este de părere că adversarii „tricolorilor” ar trebui să se impună în această seară, dar și la partida cu Kosovo, de marți. Dorinel Munteanu este de părere că niciuna dintre adversarele din luna septembrie nu sunt peste selecționata noastră.

„După începutul bun de campanie, eu cred că a venit momentul ca echipa națională să câștige dubla asta. Cred că am fi în mare parte calificați. Depindem numai de noi. Eu cred că au învățat tot din meciurile trecute.

Adversarii noștri sunt dificili, ok, sunt buni, dar și noi putem prinde o zi bună. Israelul, în aceste jocuri, nu mi-a demonstrat că e o forță. Așa că Israelul nu este peste noi, mai ales că noi jucăm acasă, cu stadionul plin. Ar trebui să avem moral”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu a vorbit și despre jucătorii lui Edi Iordănescu

Fostul internațional a vorbit și despre jucătorii convocați de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna septembrie. Acesta l-a lăudat pe Ianis Hagi și este de părere că fiul „Regelui” va fi un om important în echipa „tricoloră”.

„Florin Niță are un moral bun acum. Stanciu? Nu este o mare diferență între China și Arabia, să fim serioși! Dar el este un jucător important pentru noi, deocamdată. Nu se știe ce va fi mai departe.

Pe Ianis eu îl văd ca un jucător indispensabil pentru națională. Cartea de vizită trebuie să fie echipa națională. S-a transferat în Spania, sunt convins că va juca, va fi exponențial pentru națională. Eu cred că va juca și va fi bine”, a mai spus antrenorul celor de la Oțelul, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, Dorinel Munteanu a adunat 134 de selecții în echipa națională a României, în care a reușit să marcheze de 16 ori. Pentru acesta, ultimul meci la prima reprezentativă a fost în 2007, în cadrul unui amical cu Germania, pierdut de „tricolori” cu scorul de 1-3.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

Reclamă

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și