Închide meniul

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România – Slovenia 1-2: „Ne acoperim cu scuze”. Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Trebuie să-şi asume”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 noiembrie 2022, 18:07

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România – Slovenia 1-2: „Ne acoperim cu scuze. Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Trebuie să-şi asume

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România - Slovenia 1-2

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci pentru Oțelul/ Hepta

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, după ce România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 1-2. Fostul internaţional român s-a declarat debusolat de formă aratată de „tricolori”, şi i-a transmis un mesaj şi selecţionerului Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România mai are de disputat un meci amical, până la startul preliminariilor pentru Campionatul European, start ce va avea loc în luna martie. „Tricolorii” se vor mai duela cu Moldova, duminică, de la ora 20:30. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România – Sloveni 1-2

Dorinel Munteanu a declarat că jocul slab prestat de naţionala României a făcut-o pe Slovenia să pară una dintre forţele Europei. Mai mult decât atât, antrenorul Oţelului susţine că singurul punct forte al echipei naţionale este faptul că promoveză tineri jucători, însă acest fapt nu garantează şi rezultatele.

Totodată, cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale a avut un mesaj şi pentru Edi Iordănescu, pe care îl sfătuieşte să-şi asume greşelile din meciul cu Slovenia.

„Aceeași idee, aceeași strategie. Noi punctăm la capitolul promovări, dar despre rezultat nu discută nimeni. Sunt și eu puțin debusolat. Continuăm aceeași strategie, care a fost deficitară. În experiențele noastre din ultimele calificări nu văd altă soluție, altă ieșire.

Reclamă

Dacă căutăm aceste scuze, ne acoperim cu ele, înseamnă cu nu o să mai avem niciodată rezultate. Este imposibil să obții rezultate pozitive, dacă nu îți formezi un lot de 22, 23 de jucători. Și să nu poți să folosești mereu aceiași 7-8 jucători.

Așteptăm rezultatul. Am făcut din Slovenia una dintre cele mai puternice echipe din Europa, ceea ce nu este. Și nu pot să cred că o singură schimbare la nivelul echipei naționale, la pauză, a schimbat jocul foarte mult. Eu nu găsesc explicația.

Nu îmi dau seama cum se pregătește un joc. Sau atitudinea jucătorilor… Suntem la început de calificări, încercăm să găsim cea mai bună formulă, dar jucăm foarte slab. Pentru mine este o enigmă.

Reclamă 4 / 0/3

Edi, în discursul lui, a încercat să scoată un lucru pozitiv dintr-o înfrângere. Toți antrenorii încearcă asta, dar nu este prima înfrângere. Antrenorul trebuie să-și asume ce a greșit și să îmbunătățească ce a făcut rău”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Digi Sport.

Ionuţ Nedelcearu, mesaj tăios pentru „tricolori”, după România – Slovenia 1-2

Ionuţ Nedelcearu a avut un mesaj tăios pentru „tricolori”, după ce România a pierdut meciul amical cu Slovenia, scor 1-2. Fundaşul echipei naţionale a tras un semnal de alarmă, după prestaţia modestă a reprezentativei lui Edi Iordănescu.

Nedelcearu le cere coechipierilor săi mai multă concentrare, în caz contrar s-ar putea rata calificarea la turneul final european din 2024.

„Fotbalul se joacă două reprize, trebuie să intrăm concentraţi din primul moment, să avem mai multă încredere, nu să aşteptăm să ne conducă adversarul şi să ştim că nu mai avem nimic de pierdut, ca să începem să jucăm. La pauză, a fost o schimbare pe construcţie, se pare că ne-a ajutat. Nu este o scuză, noi suntem vinovaţi, nu am început meciul cum trebuie.

La meciurile de calificare, nimeni nu te aşteaptă, dacă adversarul te va conduce şi tu după ştii că nu mai ai nimic de pierdut şi începi să joci, va fi prea târziu. Trebuie să revedem greşelile comise, împreună cu Mister, şi să ne pregătim pentru meciul din Moldova.

Trebuie să ducem două reprize. Dacă nu vom duce, suntem conştienţi că nu vom ajunge la european. O singură repriză nu este de ajuns ca să ajungi la un turneu final.

Din păcate, gazonul nu a fost foarte bun, dar şi ei au jucat pe acelaşi gazon, nu este o scuză. Am încercat să ne adaptăm, am întâmpinat probleme pe construcţie, dar repet, nu este o scuză”, a declarat Ionuţ Nedelcearu, la finalul partidei România – Slovenia.

Reclamă
Recomandări
  • Dorinel Munteanu, semnal de alarmă după România – Slovenia
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și