Închide meniul
EXCLUSIV

Dorit la echipa naţională, Edi Iordănescu a rupt tăcerea. „Am fost contactat de agenţi, intermediari”. Singurele discuţii pe care le-a purtat după plecarea de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2021, 16:04

Dorit la echipa naţională, Edi Iordănescu a rupt tăcerea. „Am fost contactat de agenţi, intermediari. Singurele discuţii pe care le-a purtat după plecarea de la FCSB

Edi Iordănescu, precizări după zvonurile că i-ar fi fost propus postul de selecţioner

Hepta

  • Naţionala României rămâne fără selecţioner la finalul lunii
  • Edi Iordănescu asigură că nu a primit nicio oferăt de la Răzvan Burleanu

Liber de contract după ce şi-a dat demisia de la vicecampioana României, Edi Iordănescu exclude varianta că ar fi purtat negocieri cu preşedintele Federaţiei. Tehnicianul de 43 de ani asigură că singurele oferte pe care le-a primit au fost de la cluburi din afara ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „Singurele discuţii pe care le-am avut au fost din străinătate”

Am spus că nu mai ies public o perioadă şi vreau să-mi menţin decizia. Vă rog să nu mă mai sunaţi o perioadă pentru că o să vă refuz şi nu îmi place să fac asta. Nu am discutat cu nimeni despre echipa naţională. Singurele discuţii pe care le-am avut, după plecarea mea de la FCSB, au fost în străinătate. Am fost contactat de agenţi, intermediari. Sunt ceva discuţii în desfăşurare, vedem ce va urma.

E totuşi ceva ce mă deranjează. Nu este prima oară când se vorbeşte despre mine şi despre o eventuală susţinere politică pe care o am. E adevărat că tatăl meu a fost implicat, în trecut, în politică. Dar sunt mulţi ani de atunci şi nu am apelat niciodată la ajutor politic. Nici nu ştiu dacă l-aş fi primit.

Reclamă

Am două motive pentru care nu am făcut asta. Sunt foarte stăpân pe munca mea şi apoi orgoliul meu a însemnat mereu o barieră. Am luat-o de jos, de la liga a 3-a şi a 2-a şi m-am chinuit. Nu mi-a fost uşor. Apoi la Liga 1 am luat echipe în condiţii foarte grele şi mi-am îndeplinit mereu obiectivele. Cu muncă şi sacrificii. Din acest motiv, primul jurnalist sau persoană care va mai face afirmaţii neacoperite în spaţiul media despre o astfel de ipoteză, va trebui să probeze asta. Ştiu că trăim într-o ţară în care critica e sport naţional, dar deja e prea mult. Nu permit nimănui să îşi bată joc de munca mea„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Edi Iordănescu a ales să plece de la FCSB după ce a fost criticat de patron. Şi-a dat demisia într-un moment în care era neînvins în ultimele opt etape din Liga 1. A renunţat chiar şi la clauza de reziliere de 500.000 de euro.

Reclamă

Răzvan Burleanu a purtat negocieri cu Mirel Rădoi pentru a rămâne pe banca primei reprezentative, dar a fost refuzat. A discutat şi cu Gică Hagi, dar nu a avut câştig de cauză nici cu „Regele”.

Citește și:

Gigi Becali: „Munceşte ca un nebun la antrenamente”

Gigi Becali i-a propus lui Răzvan Burleanu două nume pentru postul de selecţioner. Chiar dacă l-a lăudat pe Edi Iordănescu, finanţatorul de la FCSB susţine că Gică Hagi sau Dan Petrescu ar merita să preia naţionala.

Edi este printre favoriți, muncește ca un nebun, cum spune el, așa e. Spunea MM: ‘Ce antrenamente am văzut la Edi n-am văzut în viața mea’. Dar problema e că dacă muncești ca un nebun la antrenament, dar nu se vede în teren, e o problemă. Asta mă depășeste, nu înțeleg, înseamnă că are el o problemă, dacă nu-l ascultă jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

Dar cum muncești dacă e degeaba și n-ai rezultate? Nu știu ce e, dar la mine e pe fapte, nu pe vorbe. Iar fapte a făcut Dan Petrescu. Cel mai tare la ora asta este Hagi, dar și Petrescu demonstrează. Următorul nu știu, cine demonstrează? Eu v-am spus două nume, Hagi și Petrescu”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi