Închide meniul
NEWS ALERT

Dublă lovitură pentru Mirel Rădoi! George Puşcaş, OUT din lotul României pentru Jocurile Olimpice. Campioana CFR s-a răzgândit şi ea pe ultima sută de metri!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2021, 20:00

Dublă lovitură pentru Mirel Rădoi! George Puşcaş, OUT din lotul României pentru Jocurile Olimpice. Campioana CFR s-a răzgândit şi ea pe ultima sută de metri!

George Puşcaş

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

George Puşcaş, cel mai „sonor” nume din lotul României pentru Jocurile Olimpice, nu va reprezenta naţionala la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dublă lovitură pentru Mirel Rădoi! George Puşcaş, OUT de la Jocurile Olimpice

Reading, echipa lui „Puski”, l-a chemat pe atacant înapoi în Anglia. De asemenea, nici Denis Ciobotariu nu va merge la Jocurile Olimpice. Campioana CFR Cluj s-a răzgândit!

„Deși inițial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire. De asemenea, cu toate că se afla la București și era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoșoaia, George Pușcaș a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunțat staff-ul tehnic de acest lucru și s-a întors în Anglia.

În aceste condiții, selecționerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt. Acesta se va prezenta în cantonamentul naționalei olimpice în această seară”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Citește și:

FRF a anunțat lotul României pentru Jocurile Olimpice! Ce jucători de la FCSB au primit acordul lui Gigi Becali să meargă la Tokyo

FRF a anunțat lotul României pentru Jocurile Olimpice. Din lista de 20 de jucători vor rămâne în final 18 nume pentru Tokyo, plus două rezerve.

Reclamă

Programul României la Tokyo

România va disputa primul meci de la Jocurile Olimpice pe 22 iulie, cu Honduras, urmând apoi a juca cu Coreea de Sud, pe 25 iulie, și pe 28 iulie cu Noua Zeelandă. Olimpiada se va disputa între 23 iulie și 8 august.

22 iulie: Noua Zeelanda – Coreea de Sud; Honduras – România
25 iulie: Noua Zeelanda – Honduras; România – Coreea de Sud
28 iulie: România – Noua Zeelandă; Coreea de Sud – Honduras

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și