Închide meniul

Dumitru Dragomir i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile CM 2022. "Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş din ţară"

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 10:46

Dumitru Dragomir i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile CM 2022. "Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş din ţară"

Sport Pictures via Hepta

Dumitru Dragomir, sfaturi pentru Mirel Rădoi

  • FCSB are 3 jucători la echipa naţională
  • România va juca în martie cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia

"Ovidiu Popescu este cel mai bun fundaş din ţară! Oriunde îl pui, joacă. E fotbalist cu experienţă acum, fotbalist serios. Mie îmi place de Ovidiu Popescu… Şi de Nicuşor Bancu. Degeaba îl critică lumea, că nu e fundaş, că nu e. Dacă face 30 de curse pe banda lui nu e fundaş? Păi ce e, că asta înseamnă fundaş modern", a spus Dragomir, pentru looksport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir i-a făcut echipa lui Mirel Rădoi

Florin Tănase nu trebuie să lipsească din primul 11 al lui Mirel Rădoi. A marcat 18 goluri în acest sezon pentru FCSB şi este cotat la 3 milioane de euro. Dumitru Dragomir i-a făcut şi echipa lui Rădoi.  

"Eu aş juca cu Ovidiu Popescu fundaş dreapta, cu Bancu stânga. Chiricheş şi Nedelcearu în centru. Cu Răzvan Marin, Stanciu, Hagi şi cu Bicfalvi… aş juca eu. În faţă cu Tănase obligatoriu şi cu Mihăilă. O să râdeţi, dar aş juca cu Mihăilă. În poartă aş juca cu ăsta de la FCSB, Vlad, dar nu e convocat. În situaţia de aici, ori cu Niţă, ori cu Lazar.

Reclamă

Deci Niţă – Ovidiu Popescu, Chiricheş, Nedelcearu, Bancu. Stanciu, Răzvan Marin, Hagi, Bicfalvi. Bicfalvi şi Răzvan Marin în faţa fundaşilor, iar Hagi şi Stanciu în benzi, deşi amândoi joacă acelaşi rol. În faţă obligatoriu Florin Tănase şi în faţă sunt mai mulţi Mihăilă, chiar Dennis Man, Puşcaş… Sunt variante", a încheiat Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF.

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 „E o plamă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF 18:42 VIDEO„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România 18:32 Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă 18:31 „Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
"Tricolorul" care l-a "anihilat" pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă
Echipa naţională • 18:31
„Mă aşteptam să-l facă avion!” „Tricolorul” care l-a „anihilat” pe Luis Diaz, lăudat la scenă deschisă
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”