Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a luat la ţintă pe Răzvan Burleanu: „Nu se pricepe” + Ce spune de şansele României, în preliminariile EURO 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 17:39

Dumitru Dragomir l-a luat la ţintă pe Răzvan Burleanu: „Nu se pricepe + Ce spune de şansele României, în preliminariile EURO 2024

Dumitru Dragomir îl propune pe Marius Şumudică antrenor la Rapid

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir îl taxează pe Răzvan Burleanu, susţinând că preşedintele FRF nu se pricepe la fotbal, în ciuda funcţiei pe care o deţine. Totodată, fostul şef de la LPF a declarat că echipei naţionale i-a surâs norocul la tragerea la sorţi a a grupelor preliminare pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra în încercarea de a se califica la Campionatul European din 2024. Selecţionata lui Edi Iordănescu a evitat grupe de foc, din care fac parte Olanda, Italia sau Franţa.

Dumitru Dragomir îl taxează pe Răzvan Burleanu

Dumitru Dragomir a declarat că Răzvan Burleanu nu este potrivit pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Totodată, fostul şef de la LPF l-a apărat pe Mihai Stoichiţă, după ce acesta a fost acuzat că se implică în tactica echipei naţionale.

„Burleanu e om politic. Nu e un om care se pricepe la activitatea asta. E o activitate grea, nu o înveţi într-o viaţă. Eu am fost 40 de ani preşedinte la fotbal şi tot nu cred că stăpânesc bine acest domeniu.

Mi-a plăcut Stoichiţă cum a pus problema. De data asta a spus clar (n.r. – Stoichiţă) că Iordănescu este cel care decide tot. Multă lume îl acuza pe Stoichiţă că intervine în procesul de pregătire. Din tribună şi eu strig, şi tu. Dar dacă eşti pe bancă… Din tribună, dacă nu striga Stoichiţă, l-aş fi acuzat că e de rea credinţă, nu dacă strigă. Este normal. El este antrenor cu studii vechi în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

Reclamă

Cât despre şansele României de a se califica la Campionatul European, Dragomir a declarat că nici cel mai bine cotat adversar din grupa preliminară nu este „de speriat”.

„Dacă nici cu ăştia nu ne calificăm atunci cu cine? Dacă nici pe ăştia nu-i batem, atunci pe cine? Convingerea mea e că nici Elveţia nu e de speriat”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeaşi sursă.

Mihai Stoichiţă, îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024

Mihai Stoichiţă s-a arătat îngrijorat după ce România şi-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2024. Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra sunt adversarele „tricolorilor”, iar directorul tehnic al FRF a avut un mesaj clar.

Reclamă 4 / 0/3

”Se putea mult mai rău și trebuie să fim mulțumiți. O grupă echilibrată, avem șanse. Favorită este Elveția, clar. În lupta pentru locul doi, noi suntem cei mai importanți, după ce am văzut în ultima vreme. Toți trebuie să-și asume o mare responsabilitate, jucătorii trebuie să fie conștienți că trebuie să aibă o determinare exemplară.

Cred că momentul relansării echipei naționale a fost septembrie, consolidarea ei trebuie să fie anul viitor. Foarte ușoară nu e, dacă stai să bine să te gândești, toate echipele, și Israel, și Kosovo, vor să ajungă la un turneu final. Trebuie să câștigăm punctele cu echipele care par mai inferioare și ce o fi cu Elveția va fi un bonus. Înainte de ultimele două meciuri aș vrea să avem o liniște, nu o presiune.

Să adunăm mai multe puncte pe faza de început. Nu mă tem că nu vom lua trei puncte în Andorra. Probabil că vom afla mai multe amănunte și de la cei din Republica Moldova, care i-au cântărit foarte bine. Trebuie să debutăm cu victorie. Edi este opțiunea FRF, mergem pe mâna lui, e normal să fie așa”, a declarat Mihai Stoichiță, la întoarcerea în țară.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și