Închide meniul

„E de domeniul fantasticului!” Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni. „Nu poți să-i ceri asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 21:53

„E de domeniul fantasticului! Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni. „Nu poți să-i ceri asta!

Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni

Profimedia

Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni nu au căuzt de acord asupra unei clauze prin care selecționerul putea fi dat afară după campania din Nations League, adică în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu, pus la zid după ce l-a umilit pe Ladislau Boloni

„Îl ai pe Boloni în mână, ai șansa să beneficiezi de munca lui, și tu pui o clauză că dacă nu termini pe locul 1 sau 2 să îl schimbi? Asta mi se pare de domeniul fantasticului! Nu poți să-i ceri asta lui Loți Boloni! Poți să-i ceri asta lui Edi Iordănescu sau unui antrenor tânăr, nu lui Boloni. I-am spus acest lucru lui Loți Boloni, chiar m-a deranjat. El nu se simțea bine cu clauza asta, venea la națională cu o piatră în pantof”, a spus Victor Pițurcă, potrivit digisport.ro.

Deşi a negociat cu Federaţia timp de mai multe săptămâni, Boloni nu a mai ajuns la echipa naţională şi Edi Iordănescu a şi fost numit selecţioner. Iordănescu Jr. a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Principalul obiectiv este calificarea la Euro 2024, unul intermediar fiind câștigarea grupei în Liga Naţiunilor.

Ladislau Boloni, răspuns pentru Răzvan Burleanu

Ladislau Boloni dezvăluie clauzele din contract care l-au făcut să nu mai vină la echipa naţională şi ce l-a surprins la Răzvan Burleanu.

„N-am semnat niciodată vreun contract fără dată de final. Prea multe clauze intermediare, obiective intermediare. Nu s-a pus problema financiară, Boloni n-a cerut sume exorbitante. Obiectivul meu era calificarea la Euro 2024 fără alte obiective intermediare. Puteam să fiu demis dupa 5 luni, după Liga Naţiunilor, de ce mă cauţi pe mine? Dacă mă dădeau afară după 5 luni nu voiau să dea nicio despăgubire”, a spus Boloni într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Boloni a continuat seria dezvăluirilor, dar a spus care era şi planul său pentru echipa naţională. Şi-ar fi dorit să aibă un secund cu nume ca Adrian ursea, Liviu Ciobotariu sau Emil Săndoi.

„Problema FRF era dacă lucrurile merg bine, dacă antrenorul cere mai mult pentru noul contract. Clauza dacă vine altă ofertă de afară – să nu pună o sumă mai mare decât veniturile pe care le câştigam în 5 luni de exemplu. Simţeam că Burleanu mă dorea din ce spune, dar feedbackul care ajungea la mine (drafturile de contract) – nu acopereau vorbele lui”, a mai spus Boloni.

Răzvan Burleanu, despre negocierile cu Boloni

Boloni putea reveni pe banca naţionalei pentru al doilea mandat, după cel din 2000-2001. Burleanu a dezvăluit care au fost cele trei elemente care nu au putut să fie acceptate.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând a fost o ofertă reală din partea Federaţiei Române de Fotbal, au fost mai multe discuţii, întâlniri faţă în faţă, inclusiv mai multe intervenţii ale avocaţilor noştri şi ai domnului Boloni. Aş putea spune, ca şi o concluzie, că domnul Boloni a vrut să ia preia mandatul de selecţioner. Nu au fost elemente de natură financiară care să fi condus la imposibilitatea unui acord. Au fost elemente care nu au dus la un consens, între noi ca şi Federaţie şi dumnealui. Acestea ar fi trei şi pot să le enumăr.

În primul rând introducerea unui obiectiv intermediar. Al doilea ar fi legat de stabilitatea staff-ului tehnic şi al treilea legat de clauzele de reziliere. Când ne referim la stabilirea unui obiectiv intermediar, înţelegem importanţa Ligii Naţiunilor. Putem ajunge în primele 16 naţiuni câştigând grupa. Ne-am dorit în cazul în care am avea performanţă, fie după Liga Naţiunilor, fie după campania de calificare pentru EURO, să putem să continuăm cu acelaşi staff tehnic. În ceea ce priveşte clauza de reziliere, ne-am dorit să nu mai repetăm aceeaşi greşeală din primul mandat„, a declarat Răzvan Burleanu la conferinţa de prezentare a lui Edi Iordănescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și