Închide meniul
EXCLUSIV

„E nevoie de el!” Adrian Mutu, cerut selecţionerul României chiar de ziua sa: „A învăţat de la cei mai buni antrenori ai lumii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 ianuarie 2022, 18:37

„E nevoie de el! Adrian Mutu, cerut selecţionerul României chiar de ziua sa: „A învăţat de la cei mai buni antrenori ai lumii!

Adrian Mutu, aproape de o mare lovitură

Profimedia

Adrian Mutu, cerut selecţioner chiar de ziua sa

Ladislau Boloni este foarte aproape de a deveni selecţionerul echipei naţionale după Mirel Rădoi. Boloni este în pline negocieri cu Răzvan Burleanu şi pare o chestiune de zile până când acesta va fi numit în mod oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Dumitru Dragomir crede că şi Adrian Mutu, care împlineşte astăzi 43 de ani, este o opţiune excelentă. Fostul preşedinte al LPF îl laudă pe „Briliant” pentru cariera sa şi i-a transmis un mesaj special.

„La mulți ani, să fie sănătos, să aibă noroc și Mutu. E nevoie de Mutu, a ajutat echipa națională, a jucat atâția ani, a jucat bine. A făcut fală pentru România. A jucat în afară. Dacă se putea pune, era momentul şi acum.

E mai experimentat Boloni, dar ce, Mutu e de aruncat? E de respectat și Mutu. Are o conduită bună sportivă. Dacă avea mintea asta și acum 12, 13 ani era tare. Are destulă experienţă, a fost fotbalist care a avut cei mai buni antrenori ai lumii și a învățat. Pe mine nu mă mai șochează nimic în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Adrian Mititelu Jr, reverență în fața lui Adrian Mutu

Adrian Mutu împlinește sâmbătă, 8 ianuarie, 43 de ani. „Briliantul” a primit un mesaj special de aniversare de la fostul său patron de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr.

Reclamă

„La mulți ani celui mai mare fotbalist român!”, a scris Adrian Mititelu Jr, pe contul oficial de Instagram.

Adrian Mutu a fost timp de aproape cinci luni antrenorul celor de la FC U Craiova 1948, în perioada iunie – octombrie 2021.

Adrian Mititelu i-a decis soarta din spatele gratiilor lui Mutu, după înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova. „Briliantul” a câștigat doar două meciuri la conducerea echipei familiei Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și