Închide meniul

”E un mare semn de întrebare! Pentru mine este clar!” Motivul din spatele retragerii lui Ciprian Tătărușanu de la națională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2020, 14:43

”E un mare semn de întrebare! Pentru mine este clar!” Motivul din spatele retragerii lui Ciprian Tătărușanu de la națională

Zuma Press / Fabioferrari via Hepta

Ciprian Tătărușanu

Florin Prunea e de părere că în spatele deciziei lui Tătărușanu ar sta un ”conflict” cu oamenii din anturajul naționalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Tătărușanu, pentru mine este clar că au fost probleme. Cu oamenii din anturajul echipei naționale. Cred că înaintea meciului cu Belarus s-a rupt ceva între Tătărușanu și echipa națională. Pentru că nu este posibil ca nimeni de la echipa națională să nu știe că se retrage!

Cred că și cu antrenorul au fost probleme. Sută la sută! Pentru că nu se poate, este căpitanul echipei nationale și cel mai bun jucător. Și să te retragi!? Eu îl cunosc bine pe Tătărușanu, știți foarte bine că el nu iese în față, este un băiat cerebral, un băiat la locul lui…

Retragerea lui este un mare semn de întrebare. Deodată, fără să știe nimeni. Se face un anunț, se face o festivitate. Trebuia să știe toată lumea! Trebuia să știe antrenorul, pentru mine e de neînteles, mai ales că vorbim de Tătărușanu, cel mai bun jucător din ultimii ani, crezi că e în regulă? Eu nu am mai pomenit așa ceva", a declarat Prunea la Digi Sport.

Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României

Am început să mă gândesc serios la momentul retragerii mele de la echipa națională încă de la începutul acestui an. Până la 34 de ani, am jucat mai bine de un deceniu pentru România, cu onoare și mândrie, de fiecare dată recunoscător pentru că sunt convocat și pentru că pot cânta imnul purtând cel mai important tricou pentru mine. Tricoul în care am visat să joc de când eram copil.

Reclamă

În curând voi împlini 35 de ani, așa că în ultimele luni mi s-a întărit convingerea că e momentul să iau această decizie. Am avut o relație foarte bună cu toți selecționerii României din acești 11 ani și cu toți membrii staff-urilor tehnice, așa că orice speculație legată de alte presupuse motive decât cele pe care vi le împărtășesc nu își are locul. Am fost convocat, am jucat, am apărat pentru România și în această misiune specială am pus tot ce am avut mai bun ca fotbalist.

Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă, avem portari cu experiență care pot face față oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO și prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, și începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Așadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa națională să se încheie.

Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor, selecționerilor, membrilor staff-urilor tehnice, Federației Române de Fotbal, oamenilor din staff-urile administrative și medicale, alături de care am lucrat și de la care am învățat atât de multe lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Poate că felul meu de a fi nu a fost mereu cel așteptat de public și jurnaliști, dar știu sigur că acest fel de a fi a contat enorm pe teren, acolo unde am avut responsabilitatea cea mai importantă, aceea de a apăra poarta României.

Sunt fericit pentru 11 ani frumoși și vă asigur că am fost de fiecare dată mândru să joc pentru România, dând totul pentru echipa mea.

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră. Vă mulțumesc!”, este scrisoarea de adio transmisă de Ciprian Tătărușanu prin intermediul FRF.

Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională
  • Care ar fi motivul din spatele retragerii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și