Închide meniul
Foto

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 20:00

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024! Decizie inedită anunţată de Răzvan Burleanu: „E un tricou învingător!”

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024

Răzvan Burleanu, în tribune la Campionatul Mondial 2022 / Hepta

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024 nu se va schimba, astfel că „tricolorii” vor purta în Germania aceleaşi tricouri ca în partidele din preliminarii. Răzvan Burleanu a anunţat acest fapt, mărturisind că elevii lui Edi Iordănescu vor îmbrăca „haine” noi din următoarea campanie preliminară, pentru Campionatul Mondial din 2026.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost repartizată în Grupa E la Campionatul European, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Israel-Islanda / Bosnia-Ucraina).

Echipamentul naţionalei României pentru EURO 2024

Răzvan Burleanu a declarat că pentru lansarea unui nou echipament al naţionalei, este nevoie de timp, mărturisind că acesta va fi lansat după EURO 2024. Preşedintele FRF a mărturisit că s-a luat această decizie pentru fanii naţionalei, pentru a veni echipaţi în Germania cu tricourile „tricolorilor” din meciurile preliminare.

„Nu avem superstiții. Ceea ce ne dorim cel mai mult este ca suporterii care ne vor însoți în Germania și cei care vor rămâne în țară să poată să achiziționeze în continuare tricoul actual al echipei naționale.

În ceea ce privește un nou tricou, acesta va fi lansat probabil pentru următoarea campanie de calificare pentru Campionatul Mondial, deci până la finalul acestui an va fi lansarea unui nou tricou.

Reclamă

Lansarea unui nou tricou necesită timp. Designul trebuie finalizat cu un an de zile înainte. Este incorect, nu a existat o ofertă din partea partenerului tehnic pentru nou echipament.

Când se schimbă un tricou de națională, acesta trebuia să fie accesibil ca preț oricărui suporter. Pe de altă parte, avem un tricou învingător, așa că vom fi învingători și în această vară, dar, repet, nu sunt superstițios”, a declarat Răzvan Burleanu.

Actualul echipament al naţionalei României a fost lansat în martie 2023, fiind cel purtat de „tricolori” în partidele preliminare, înainte de calificarea la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”

Răzvan Burleanu a avut o poziţie clară în cazul Daniel Niculae, care a participat la şedinţa Comitetului Executiv FRF. Preşedintele celor de la Rapid este anchetat într-un dosar în care au fost arestaţi mai mulţi fani ai giuleştenilor, printre care şi Liviu Ungurean, liderul galeriei.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că Daniel Niculae, de la FC Rapid, a participat la şedinta de Comitet Executiv la federaţie şi a dat detalii cu privire la cazul său. Forul aşteaptă mai multe informaţii iar în acest moment Niculae se bucură de prezumţia de nevinovăţie, a precizat şeful FRF.

“Nu ştiu ce a cerut jandarmeria. Ceea ce pot să vă spun despre cazul Rapid este că Daniel Niculae a participat azi la şedinţa Comitetului Executiv, chiar am vorbit despre acest subiect, a fost printre primele subiecte cu care am deschis întâlnirea. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Şi noi în momentul de faţă, ca federaţie şi Comitet Executiv aşteptăm mai multe informaţii din partea instituţiilor abilitate. În momentul de faţă Daniel Niculae se bucură, la fel ca orice altă persoană, de prezumţia de nevinovăţie”, a spus Burleanu, potrivit news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și