Închide meniul

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod”. Anunţul preşedintelui FRF

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 18:19

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: „Nu a fost foarte comod. Anunţul preşedintelui FRF

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae: "Nu a fost foarte comod". Anunţul preşedintelui FRF

Daniel Niculae şi Răzvan Burleanu / Facebook Rapid & Antena Sport

Răzvan Burleanu a avut o poziţie clară în cazul Daniel Niculae, care a participat la şedinţa Comitetului Executiv FRF. Preşedintele celor de la Rapid este anchetat într-un dosar în care au fost arestaţi mai mulţi fani ai giuleştenilor, printre care şi Liviu Ungurean, liderul galeriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că Daniel Niculae, de la FC Rapid, a participat la şedinta de Comitet Executiv la federaţie şi a dat detalii cu privire la cazul său. Forul aşteaptă mai multe informaţii iar în acest moment Niculae se bucură de prezumţia de nevinovăţie, a precizat şeful FRF.

Răzvan Burleanu, poziţie clară în cazul Daniel Niculae! Anunţul preşedintelui FRF

“Nu ştiu ce a cerut jandarmeria. Ceea ce pot să vă spun despre cazul Rapid este că Daniel Niculae a participat azi la şedinţa Comitetului Executiv, chiar am vorbit despre acest subiect, a fost printre primele subiecte cu care am deschis întâlnirea. Daniel a avut posibilitatea să ne dea mai multe detalii. Şi noi în momentul de faţă, ca federaţie şi Comitet Executiv aşteptăm mai multe informaţii din partea instituţiilor abilitate. În momentul de faţă Daniel Niculae se bucură, la fel ca orice altă persoană, de prezumţia de nevinovăţie”, a spus Burleanu, potrivit news.ro.

El a precizat că speră că Niculae va fi destul de puternic pentru a trece peste această situaţie. “Nu a fost foarte comod ca astăzi să participe la o şedinţă de C. Ex. Sper că va fi destul de puternic astfel încât să facă faţă şi totodată să facă lumină în acest dosar şi bineînţeles să poată să revină în activitatea curentă, la viaţa normală, cât mai devreme. Aşteptăm mai multe informaţii despre evoluţia acestui dosar. Urmărim ce se întâmplă. Până atunci e o prezumţie de nevinovăţie”.

Răzvan Burleanu a menţionat că în momentul de faţă nu există toleranţă în ceea ce priveşte utilizarea materialelor pirotehnice. “Sunt sancţiuni. Ca preşedinte de federaţie trebuie să mă aliniez regulamentului, care sancţionează utilizarea de materiale pirotehnice. E o temă extrem de importantă. FRF nu a fost niciodată angrenată în a plăti o coregrafie sau sume de bani către suporteri”.

Reclamă

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi joi dimineaţă. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au avut loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmau surse judiciare. Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Victor Angelescu, prima reacție după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascați

Oficialul din Giulești nu a dorit să comenteze prea mult subiectul ridicării lui Daniel Niculae. Totuși, Angelescu a recunoscut că s-a speriat atunci când a auzit vestea, dezvăluită la AS.ro LIVE.

De asemenea, acționarul minoritar de la Rapid a spus că întreaga situație este puțin exagerată și deplasată.

Reclamă 4 / 0/3

„Am același punct de vedere cu al domnului Șucu, tocmai de asta a fost la conferința de presă pentru că am fost la antrenament. Dânsul a declarat ca și conducere, nu cred că trebuie dublat sau triplat. Prima oară când am aflat dimineața m-am speriat puțin.

După când am înțeles puțin mai bine despre ce este vorba m-am mai liniștit. Este o anchetă în desfășurare și nu aș vrea să fac foarte multe comentarii, dar cred că este puțin exagerat și puțin tras de păr.

Nu cred că s-a întâmplat absolut nimic în plus față de ce s-a întâmplat în ultimii ani. Nu cred că au fost incidente, chiar a fost un derby care s-a desfășurat în condiții foarte bune cu FCSB. Există o anchetă, cumva de la asta a plecat totul”, a spus Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și