Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO: „Trebuie să facem ultimul pas”

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 19:08

Reclamă
Edi Iordănescu a dezvăluit că tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO: Trebuie să facem ultimul pas”

Edi Iordănescu a dezvăluit că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Edi Iordănescu a dezvăluit că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO. Selecționerul echipei naționale a vorbit despre partida din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Israel și România va începe de la ora 21:45, sâmbătă și va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează apoi ultimul meci din preliminariile pentru EURO 2024, cu Elveția, pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Edi Iordănescu a dezvăluit că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO. Mesajul transmis la conferința de presă

La conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, selecționerul echipei naționale a vorbit despre situația de la lot, înaintea meciului. Acesta este de părere că „tricolorii” sunt pregătiți pentru calificarea la EURO 2024.

În momentul de față, selecționata condusă de Edi Iordănescu are nevoie doar de un egal cu Israel pentru a fi sigură de prezența la Campionatul European din Germania.

„Am venit aici fiind foarte conștienți de momentul pe care îl avem în față. E un moment pe care îl căutăm de foarte mult timp și pe care l-am găsit după foarte mult timp. Am venit cu foarte multă încredere, convingere, sacrifiții și cu multă consecvență.

Reclamă

Am venit cu multă încredere și energie și suntem conștienți că trebuie să facem ultimul pas și să calificăm din nou România la un turneu final, după 8 ani. Sunt multe elemente pe care le vom lua în calcul pentru partida de mâine.

Suntem bucuroși că avem cea mai bună defensivă din grupă și una dintre cele mai bune din calificări. Am luat în total 4 goluri, dar jumătate au fost doar în meciul cu Elveția. Totuși, asta nu înseamnă nimic, trebuie să continuăm să muncim pentru obiectivul nostru.

E dificil să prezentăm strategia și planul tactic, dar după joc, dacă suntem fericiți, voi dezvălui cum am pregătit jocul. Mai mult decât atât suntem foarte conștienți de forța adversarului de mâine. Apreciez foarte mult calitatea individuală a jucătorilor. I-am studiat nu numai de la echipa națională, cât și la echipa de club. Am descoperit jucători foarte valoroși, în fiecare an au minim 2 echipe în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3

Au un antrenor pe care îl apreciez și îl respect foarte tare. Ne așteptăm la o confruntare foarte grea pentru echipa națională. Suntem foarte conștienți de dificultatea jocului, dar grupul este pregătit pentru absolut orice”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă.

Israelienii se tem de România înaintea duelului pentru calificare

Dor Peretz, mijlocașul selecționatei din „Țara Sfântă” este de părere că duelul din Ungaria va fi unul deosebit de dificil, având în vedere faptul că, în opinia sa, „tricolorii” lui Edi Iordănescu prestează un fotbal de calitate.

„Va fi un meci greu, poate cel mai important de până acum. Toată lumea din țară ne susține, sper că vom reuși să câștigăm atât pentru ei, cât și pentru cei care, din păcate, nu mai au un loc pe care îl pot numi acasă.

Este foarte dificil să ne concentrăm pe fotbal când este un război acasă. Suntem aici, acum avem o misiune, să ne continuăm lupta, atât ca și echipă de fotbal cât și ca țară. Trebuie să câștigăm pentru soldați, pentru oamenii care stau departe de casă, să ne îndeplinim misiunea.

După cum am văzut la ultimul meci România este foarte bună. Stanciu și Marin sunt buni, dar și jucătorii de atac. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, iar apoi am putea să obținem rezultatul pe care ni-l dorim”, a spus Dor Peretz, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și