Închide meniul
Video

Edi Iordănescu a dezvăluit cum se numeşte grupul de WhatsApp cu staff-ul de la naţionala României! Melodia pe care o va pune la petrecerea de calificare şi ce titlu ar da unui film de Oscar despre România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 20:10 / Actualizat: 24 martie 2023, 14:52

Edi Iordănescu, gata să îl cheme pe Rareş Ilie la naţionala României

Captură Antena Sport

Edi Iordănescu a dezvăluit cum se numeşte grupul de WhatsApp cu staff-ul de la naţionala României! E timpul să avem din nou calificări din belşug pentru România! Edi Iordănescu a ales numărul grupului de WhatsApp de la natională şi melodia pe care o s-o pună în vestiar la bucuria calificării!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a acceptat provocarea Antena Sport.

Reporter – Recomandă-ne un cântec sau un film…
Edi Iordănescu: My Way!

Si am făcut-o în felul meu! Asta vrea să cânte selecționerul Edi Iordănescu la finalul calificărilor pentru EURO 2024! Cu România calificată!

Dacă ar fi un film de Oscar despre România, ce titlu i-ai da?

Reclamă

După secetă vine belşug. A fost o secetă de calificări şi ar trebui acum să intrăm într-o altă perioadă şi eu cred că avem potenţialul ăsta, să dea Dumnezeu să se şi întâmple„, a fost răspunsul lui Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a dezvăluit cum se numeşte grupul de WhatsApp cu staff-ul

Tatăl Iordănescu a calificat naţionala la ultimul mondial, cel din ’98, şi tot el la ultimul EURO, din 2016. Edi Iordănescu a pornit deja pe drumul spre EURO.

Cum se numeste grupul de WhatsApp?
Road to EURO 2024!

Reclamă 4 / 0/3

Hai, România! În fiecare zi! Pentru că?
Pentru că doar aşa putem să reuşim, pentru calificare! Hai, România! Hai să fim împreună!

Recomandări
  • Edi Iordănescu, dezvăluiri de senzaţie
  • Cum se numeşte grupul de WhatsApp cu jucătorii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și