Închide meniul

Edi Iordănescu a fost „dat de gol”! Al doilea jucător convocat oficial pentru amicalele României din această lună

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 21:18

Edi Iordănescu a fost „dat de gol! Al doilea jucător convocat oficial pentru amicalele României din această lună

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost „dat de gol”, după ce a fost anunţat al doilea jucător convocat pentru amicalele României din această lună. Concret, cei de la Bari au dezvăluit că George Puşcaş va fi în lotul naţionalei pentru partidele cu Columbia şi Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă George Puşcaş, şi Ianis Hagi a fost convocat de Edi Iordănescu la naţionala României. Antrenorul lui Alaves a confirmat totul despre fiul „Regelui”.

Edi Iordănescu a fost „dat de gol” | Al doilea jucător convocat oficial pentru amicalele României din această lună

Din informaţiile AntenaSport, şi Adrian Şut va fi convocat de Edi Iordănescu, pentru meciurile de la finalul acestei luni.

În privinţa lui George Puşcaş, oficialii de la Bari au făcut o postare pe conturile oficiale de socializare, prin care anunţă convocarea atacantului la naţionala României.

„George Puşcaş a fost convocat la echipa naţională a României!

Reclamă

George Puşcaş a fost inclus, de către selecţionerul Edi Iordănescu, pe lista scurtă a României pentru următoarele meciuri amicale, în care „tricolorii” se vor duela, pe 22 martie, cu Irlanda de Nord, la Bucureşti, şi pe 26 martie, cu Columbia, la Madrid”, au anunţat cei de la Bari, pe contul oficial de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by SSC Bari (@sscalciobari)

George Puşcaş a bifat 39 de meciuri în tricoul României, de la debutul său, din 2018, reuşind să marcheze 11 goluri. La Bari, atacantul evoluează din iarnă, de când a fost împrumutat de Genoa. În cele nouă meciuri bifate pentru formaţia din Serie B, atacantul a reuşit să marcheze doup goluri.

Reclamă 4 / 0/3

România se pregăteşte pentru EURO 2024 cu două meciuri amicale în luna martie. Mai întâi, „tricolorii” vor juca cu Irlanda de Nord, pe 22 martie, după care va avea loc meciul cu Columbia. Întâlnirea cu sud-americanii de pe stadionul lui Atletico Madrid va avea loc pe 26 martie, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, primul „tricolor” convocat la naţionala României

Ianis Hagi este primul „tricolor” convocat la naţionala României! Chiar dacă Edi Iordănescu nu a anunţat încă lista cu jucătorii selecţionaţi pentru cele două partide amicale din luna martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia, antrenorul lui Alaves a dezvăluit că Ianis Hagi a fost deja convocat.

Hagi nu este singurul jucător de la Alaves care a fost convocat la echipa naţională. Alţi patru coechipieri ai românului vor merge la echipele lor naţionale în luna martie.

Luis Garcia Plaza, antrenorul lui Alaves, nu a dezvăluit doar faptul că Ianis Hagi a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, ci a avut şi un mesaj pentru internaţionalul român:

„E mereu o bucurie când jucătorii sunt convocați la echipele naționale. Îi transmit gânduri bune lui Ianis, care se antrenează mereu la nivel maxim și face tot posibilul pentru a juca.

Avem mulți tineri care s-au impus în prima ligă și este o sursă de mândrie pentru noi”, a declarat Luis Garcia Plaza, citat de sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și