Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu „a luat foc” când a văzut lotul celor de la Kosovo! Revolta selecţionerului: „Lipsă de fair-play!”

Antena Sport Publicat: 11 noiembrie 2023, 13:05

Reclamă
Edi Iordănescu „a luat foc când a văzut lotul celor de la Kosovo! Revolta selecţionerului: „Lipsă de fair-play!

Edi Iordănescu "a luat foc" când a văzut lotul celor de la Kosovo

Edi Iordănescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Edi Iordănescu „a luat foc” când a văzut lotul celor de la Kosovo, pentru meciul cu Israel. România se află în luptă directă cu Israel, pentru calificarea la EURO 2024, iar selecționerul nostru este extrem de dezamăgit înainte „dublei” decisive pentru calificarea la turneul final. Iordănescu este deranjat de faptul că cei de la Kosovo vor fi lipsiți de aportul a cinci titulari în bătălia cu Israelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde mai este egalitatea, nu e normal ce se întâmplă, ei vor avea un meci mult mai ușor! E lipsă de fair-play!„, ar fi spus Iordănescu conducerii FRF, când a văzut lotul anunțat de Kosovo! De altfel, la conferința de presă, de după ultima „dublă” a naționalei, selecționerul chiar făcea apel ca toate meciurile „să se joace pe teren, lupta să fie echidistantă„.

Edi Iordănescu „a luat foc” când a văzut lotul celor de la Kosovo

Din cauza războiului izbucnit în Israel, adversarii noștrii nu au putut disputa partidele din luna octombrie, cu Kosovo și Israel. Acestea au fost reprogramate pentru luna noiembrie, dar partida din Kosovo și Israel se va juca pe 12 noiembrie, când nu este dată oficială UEFA, iar cluburile nu au dorit să lase jucătorii la echipa națională, astfel că cei din Kosovo vor fi decimați la meciul cu Israel.

Acest lucru l-a scos din sărite pe Edi Iordănescu, care și-ar fi dorit ca Kosovo să se lupte de la egal la egal cu Israel, așa cum a făcut-o cu România. Selecționerul României este deranjat de faptul că adversarii tricolorilor, de pe 18 noiembrie, au tot lotul complet, iar cei din Kosovo nu. Acest lucru a fost anticipat, de altfel, de către Iordănescu, la conferința de presă de după ultimele jocuri ale naționalei.

Vreau să fie respectat principiul egalității! Să se joace totul pe teren!„, spunea atunci Iordănescu.

Reclamă

România este pe primul loc în Grupa I, înaintea „dublei” cu Israel şi Elveţia. „Finala” cu Elveţia, pentru calificarea la EURO 2024, va fi LIVE pe Antena 1 și în AntenaPLAY pe 21 noiembrie, de la ora 21:45.

Kosovo, fără Rrahmani la ultimele meciuri din preliminariile EURO 2024

Kosovo se va duela cu Israel duminică, într-un meci care a fost reprogramat în această lună din cauza războiului din Țara Sfântă. Amir Rrahmani va fi astfel marele absent din lotul kosovarilor. Napoli se va duela cu Empoli duminică, în Serie A, acesta fiind motivul pentru care fundașul nu a fost lăsat de campioana Italiei la echipa sa națională. De la Kosovo va lipsi şi jucătorul lui Lille, Edon Zhegrova.

Reclamă 4 / 0/3

Erau dubii și în privința lui Milot Rashica, extrema dreaptă a celor de la Beșiktaș. Acesta a fost însă convocat la echipa națională, primind astfel acceptul turcilor de a-și părăsi clubul și de a onora convocarea.

Mallorca, echipa lui Vedat Muriqi, și-a amânat partida cu Cadiz din La Liga, pentru ca atacantul să își poată reprezenta țara la ultimele meciuri din campania de calificare la EURO.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și