Închide meniul

Edi Iordănescu, anunț despre viitorul Nicolae Stanciu în ziua în care mijlocașul a fost prezentat la Wuhan: „Nu ne permitem acest lux!”. Prima decizie luată

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 19:53

Edi Iordănescu, anunț despre viitorul Nicolae Stanciu în ziua în care mijlocașul a fost prezentat la Wuhan: „Nu ne permitem acest lux!. Prima decizie luată

Nicolae Stanciu, sub radarul lui Edi Iordănescu

Profimediaimages

  • Nicolae Stanciu va juca în China în următorii trei ani
  • Ce i-a transmis Edi Iordănescu

Chiar dacă va schimba continentul și va juca la peste 7.500 de kilometri distanță, Stanciu va avea în continuare porțile deschise la prima reprezentativă. Selecționerul naționalei tricolore a transmis un mesaj categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu nu este luat în calcul pentru a fi convocat în meciurile amicale cu Grecia și Israel. Totuși, își poate face apariția la confruntările din UEFA Nations League.

Scopul meu este să găsesc soluții. Este un lucru care ne ajută, în sensul în care calendarul pe care nu ne-a plăcut… avem 4 meciuri în 11 meciuri și iau în calcul o strategie. Important e și ce va face el acolo, dacă va juca. Noi nu vom avea jucători care vor putea evolua în toate cele 4 meciurile.

Reclamă

Putem să-l convocăm pe Stanciu și să nu-l folosim în primul joc. Nu iese din calcule pentru că nu ne permitem luxul să renunțăm la un astfel de jucător. Pentru amicalele cu Grecia și Israel sunt șanse infime să fie chemat. Îi dau timp să se adapteze. Dacă lucrurile intră pe un făgaș normal, atunci cu siguranță va fi chemat (n.r la meciurile din UEFA Nations League)„, a declarat Edi Iordănescu la digisport.ro.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Reclamă

Edi Iordănescu, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, a acordat un amplu interviu pentru Antena Sport. Acesta va putea fi urmărit miercuri, de la ora 10:30, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii AS.ro LIVE. Iordănescu a dezvăluit faptul că a purtat discuții cu foștii selecționeri, Cosmin Contra și Mirel Rădoi, și are un mesaj clar pentru jucători.

Printre prioritățile pe care le-am făcut atunci când am semnat cu echipa națională au fost să port discuții cu Mirel și cu Cosmin. Știam că amândoi sunt dispuși, sunt disponibili. Știam că simt foarte mult pentru echipa națională și sunt atașați de echipa națională, suntem și foarte apropiați, ca și generație.

I-am apelat, pe Mirel l-am invitat aici, unde a fost casa lui, foarte mult timp, a fost o întâlnire așa, un pic. Eu am fost gazdă și el invitatul. Când l-am apelat mi-a arătat disponibilitate totală, l-am invitat la o cafea de o ora și s-a prelungit la vreo trei ore”, a dezvăluit Edi Iordănescu la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României din Nations League

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României. Cele mai tari meciuri vor fi în direct pe Antena 1.

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis
Echipa naţională • 16:26
Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat”
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi