Închide meniul

Edi Iordănescu are mari aşteptări de la Florinel Coman, înainte de Finlanda – România: „I-am întins o mâna, aştept să dea două înapoi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 septembrie 2022, 19:30

Edi Iordănescu are mari aşteptări de la Florinel Coman, înainte de Finlanda – România: „I-am întins o mâna, aştept să dea două înapoi

Edi Iordănescu are încredere în Florinel Coman, înainte de Finlanda - România

Florinel Coman, în timpul unui antrenament la echipa naţională/ FRF.ro

Edi Iordănescu are mare încredere în Florinel Coman, înaintea duelului dintre Finlanda şi România. Selecţionerul afirmă faptul că i-a „întins o mână” mijlocaşului de la FCSB, după o perioadă în care a fost măcinat de accidentări, şi se aşteaptă să nu fie dezamăgit de alegerea făcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost convocat de Edi Iordănescu la naţională, pentru ultimele meciuri din Liga Naţiunilor. Mijlocaşul de la FCSB poate evolua în Finlanda – România, partidă ce este în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY, vineri, de la 21:45.

Edi Iordănescu are mari aşteptări de la Florinel Coman, înainte de Finlanda – România

Edi Iordănescu vrea ca Florinel Coman să demonstreze că-şi merită locul în echipa naţională. Selecţionerul României a dezvăluit că absenţele lui Valentin Mihăilă şi Andrei Ivan au contribuit la decizia de a-l convoca pe mijlocaşul de la FCSB.

Totodată, Edi Iordănescu a declarat că Florinel Coman are nevoie de meciuri la echipa naţională, pentru a-şi recăpăta încrederea, după o perioadă în care a fost măcinat de accidentări. Selecţionerul a mai mărturisit că „Mbappe de România” intră în planurile sale şi în vederea preliminariilor pentru Euro 2024.

„Referitor la Florinel Coman, e un jucător care poate ajuta România pentru European. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea și pe care eu îl cunosc foarte bine. Și al cărui potențial îl cunosc foarte bine. Ținând cont și de absențele lui Mihăilă și Ivan, este o mână întinsă din partea mea pentru Florinel Coman.

Reclamă

Am întins și această mână, iar așteptarea mea este una mare. În cel mai scurt timp, el să dea două mâini înapoi pentru echipa națională. Are nevoie de acest impuls”, a declarat Edi Iorădnescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre Finlanda şi România.

Florinel Coman a bifat cinci partide pentru echipa naţională, fără să marcheze vreun gol. Ultimul meci în care a evoluat mijlocaşul de la FCSB în tricoul naţionalei a fost în urmă cu mai bine de un. Pe 25 martie, Coman bifa 13 minute într-o partidă cu Macedonia de Nord, pentru preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

Edi Iordănescu a dat replica după ce a fost criticat că nu l-a convocat pe Alex Maxim

Selecționerul României a dezvăluit că a fost înștiințat despre toate criticile primite în ultimele zile, iar din acest motiv a vrut să dea o explicație clară în legătură cu procesul de selecție.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a vorbit și despre Florin Niță, cel care a apărat poarta naționalei la ultimele acțiuni, dar care acum n-a mai fost chemat la lot:

„Sunt persoane capabile care mă aduc la curent cu ce se întâmplă. Am văzut că s-a discutat foarte mult, mere se va întâmpla asta.

S-a vorbit despre Niţă, după familia lui, eu sunt următoarea persoană cu care a vorbit cel mai mult în ultima perioadă. Avem însă trei portari tineri, cu mult potenţial şi garantez asta. Niţă a fost jucătorul anului, a fost foate important pentru echipa naţională, dar nu este în proces de pregătire cu echipa de club. Are un an de când nu a mai evoluat.

S-a vorbit despre Maxim şi Mitriţă. Oricine are uşile deschise la echipa naţională. Maxim are un caracter special, a fost mult timp în circuitul naţionalei. Maxim arată lucruri bune la echipa de club. Nu mă înțelegeți greșit, dar o condiție fundamentală pentru echipa naţională este dorinţa extremă de a veni şi a da totul. Doresc jucători care vin cu încredere”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Edi Iordănescu i-a oferit încredere lui Florinel Coman
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și