Închide meniul

Edi Iordănescu, avertisment din partea lui Victor Piţurcă, după dezastrul din Nations League: „Criticile au fost blânde”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 12:57

Edi Iordănescu, avertisment din partea lui Victor Piţurcă, după dezastrul din Nations League: „Criticile au fost blânde

Victor Pițurcă

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Mediafax

Victor Piţurcă l-a avertizat pe Edi Iordănescu, după rezultatele dezastruoase din grupa de Liga Naţiunilor. Fostul selecţioner este de părere că Iordănescu Jr. a avut parte de critici blânde, spre deosebire de ce avea el parte în mandatul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională se află pe ultimul loc în grupa de Nations League, după cele patru meciuri jucate în luna iunie. „Tricolorii” l-au dezamăgit pe Victor Piţurcă, după ce au obţinut o singură victorie, şi au suferit trei înfrângeri.

Victor Piţurcă, avertisment pentru Edi Iordănescu

Victor Piţurcă cere rezultate la echipa naţională, şi este de părere că România nu duce lipsă de jucători. Fostul selecţioner a mai mărturisit că, spre deosebire de perioada în care el îi pregătea pe „tricolori”, criticile au fost „blânde” asupra lui Edi Iordănescu şi a staff-ului său.

„Piţi” îl avertizează pe actualul selecţioner al României, şi consideră că doar de el depind rezultatele ce vor urma la naţională. Totodată, Victor Piţurcă nu consideră o soluţie longevitatea unui antrenor, iar proiectele de viitor le atribuie academiilor sau cluburilor, şi nu echipei naţionale.

„Eu cred că, în primul rând, criticile au fost blânde. Noi câștigam și erau critici venite din toate părțile. El trebuie să se aștepte ca va fi atacat din toate părțile, chiar și de la cine nu se așteaptă. Rezultatele au fost foarte slabe, e normal să fie critici.

Reclamă

E un selecționer tânăr, e normal să fie ajutat. Dar depinde numai de el ce se va întâmpla în continuare. Cred că a căpătat și el o oarecare experiență, acum trebuie să se vadă ceva. Să începem să avem rezultate, că dacă începem să ne ducem în jos… a analizat, trebuie să vedem ce avem de făcut. Că nu avem jucători, nu rămâne în picioare pentru mine. Părerea mea e că avem jucători!

Aud să aducem un antrenor și să-l lăsăm 10 ani. Nu! Trebuie să avem rezultate. De proiecte vorbim de nu știu câți ani. Proiecte se fac la academii sau la cluburi, nu la echipa națională! Nu poate un proiect să fie viabil dacă nu ai rezultate. Ce proiect facem la echipa națională? Mizăm pe juniori? Să iei 5-0 sau 6-0? Nu te iartă nimeni!”, a spus Victor Piţurcă, la Pro Arena.

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Victor Pițurcă a comentat posibilul transfer al lui Florin Tănase în campionatul Chinei. Fostul atacant și antrenor al Stelei asigură că e momentul oportun pentru o astfel de mutare.

Reclamă 4 / 0/3

„Piți” e convins că FCSB va avea de suferit dacă își va căpitanul cu 3 milioane de euro. Shanghai Port ar fi echipa care insistă pentru golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României.

„Nu mi se pare ciudat, din contră. Dacă el a fost golgheter, era normal să se intereseze anumite echipe de el. De ce în China? Acolo sunt banii. Să îl vedem prima dată plecat… gata, dacă a găsit Gigi echipă, pleacă imediat.

Va fi un minus pentru FCSB dacă pleacă Tănase, era un jucător important pentru echipă. Dar poate e cazul să plece și el. Toată lumea ar vrea să îl vadă într-un campionat mai puternic, dar poate e mai bine așa. E mai slab campionatul în China. Poate e mai bine și pentru națională„, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și