Închide meniul

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Octavian Popescu: ”Eu mă gândeam la mai mult de 10 minute!” + Ce i-a transmis lui Darius Olaru după ce nu l-a convocat: ”Credeţi că cineva poate să îl ştie mai bine ca mine?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 14:36

Edi Iordănescu i-a dat replica lui Octavian Popescu: ”Eu mă gândeam la mai mult de 10 minute!” + Ce i-a transmis lui Darius Olaru după ce nu l-a convocat: ”Credeţi că cineva poate să îl ştie mai bine ca mine?”

Edi Iordănescu, mesaje pentru Octavian Popescu și Darius Olaru

Hepta

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă a meciului cu Grecia. Printre subiectele abordare, selecționerul a vorbit despre așteptările lui Octavian Popescu, care speră să bifeze cel puțin 5 minute în tricoul naționalei, dar și despre cazul Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a transmis lui Octavian Popescu că avea de gând să îi ofere mai multe minute la echipa națională. Replica a venit după ce ”perla” FCSB a transmis că ”Ar fi important să intru să joc 5-10 minute”.

Edi Iordănescu, mesaje pentru Octavian Popescu și Darius Olaru

”Eu mă gândeam la mai mult pentru el, dacă se gândea doar la 10 minute… poate mai reducem din el. Eu îl ştiu, are un progres fantastic, ştiu ce progres are. Mai sunt şi alţii, dar trebuie să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Drăguşin. Încercăm să îi pregătim pe jucători, să capete experienţă, să se familiarizaze”, a transmis Edi Iordănescu la conferința de presă.

Edi Iordănescu a dezbătut și cazul lui Darius Olaru, după ce mai multe persoane din fotbalul românesc l-au criticat pentru că nu l-a convocat.

”Credeţi că cineva mai bine ca mine poate să îl ştie pe Olaru… am lucrat cu el la două echipe diferite. Îl cunosc foarte bine, valoare a şi potenţialul. E un jucător foarte bun, acum nu e nici la 60% din ce poate să fie. E în atenţia mea, el ştie foarte bine acest lucru.

Reclamă

Trebuie analizat, a avut o accidentare, a avut COVID, a ieşit din circuit. A revenit în ultimele două jocuri cu lucruri bune. I s-a transmis să avem încredere în el şi există posibilitatea ca în viitorul apropiat să-l vedem la naţională”, a mai spus selecționerul.

Octavian Popescu: ”Sper să joc 5-10 minute la echipa națională!”

Octavian Popescu a vorbit despre convocarea în premieră la echipa naţională după FC Argeş – FCSB 2-3.

Edi Iordănescu l-a chemat la lot pentru amicalele cu Grecia și Israel, iar „perla” lui Gigi Becali i-a făcut o promisiune selecţionerului.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă mulţumesc frumos! Sunt foarte fericit că am câştigat şi sunt fericit că a venit şi convocarea. Sper să joc bine şi acolo. Mă aşteptam să fiu convocat, dar nu aşa repede. A fost un meci tare pentru că a fost un stadion plin. Este bine că nu ne dăm bătuţi. Multe victorii au venit la final.

Trebuie să ne pregătim cât mai bine şi să fim în spatele CFR-ului. Toată lumea m-a felicitat şi îi mulţumesc domnului selecţioner. Ar fi important să intru să joc 5-10 minute. O să încerc un şut, sigur. A fost premiul meritat după ce am jucat, am fost ok!”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și