Închide meniul

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel: „Ne vom replia pentru partida cu Elveția”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 noiembrie 2023, 19:38

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel: Ne vom replia pentru partida cu Elveția”

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel

Edi Iordănescu, în timpul unei conferințe de presă/ Captură Antena Sport

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel. Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că are deja un plan pentru situația în care România nu va obține calificarea la meciul din Ungaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va lupta pentru calificare cu Israel, sâmbătă, de la ora 21:45. Apoi, pentru „tricolori”, urmează meciul cu Elveția, de pe 21 noiembrie, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu ia în calcul și o înfrângere cu Israel. Ce ar urma să facă „tricolorii”

Selecționerul echipei naționale a dezvăluit faptul că elevii săi se vor pregăti mult mai bine pentru partida cu Elveția, în situația în care nu vor reuși să obțină măcar un rezultat de egalitate cu Israel, care ar duce România la EURO.

Totodată, Edi Iordănescu a dezvăluit că nu a alcătuit, momentan, primul 11 pentru duelul de sâmbătă seară.

„Nu am stabilit primul 11, mai avem un antrenament, mai sunt discuții individuale. E important ca mâine să avem mai multe discuții despre starea unora, cu staff-ul medical. Apoi vom trage linii și sperăm că vom fi inspirați și că vom face alegerile bune. Mâine veți vedea o echipă care poate aduce calificarea.

Reclamă

Este datoria noastră să gândim complex. Echipa, dar și noi, suntem focusați total pe jocul de mâine. Vrem să ducem calificarea în România, să nu mai prelungim momentul. Ar fi ceva fantastic. Ne așteaptă un examen foarte dificil.

În cazul nefericit în care nu se întâmplă mâine sunt sigur că ne vom replia pentru partida cu Elveția. Ei (n.r. jucătorii echipei naționale) nu au de ce să aibă emoții, toate emoțiile trebuie canalizate în cel mai constructiv fel”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Israel.

Israelienii se tem de România înaintea duelului pentru calificare

Dor Peretz, mijlocașul selecționatei din „Țara Sfântă” este de părere că duelul din Ungaria va fi unul deosebit de dificil, având în vedere faptul că, în opinia sa, „tricolorii” lui Edi Iordănescu prestează un fotbal de calitate.

Reclamă 4 / 0/3

„Va fi un meci greu, poate cel mai important de până acum. Toată lumea din țară ne susține, sper că vom reuși să câștigăm atât pentru ei, cât și pentru cei care, din păcate, nu mai au un loc pe care îl pot numi acasă.

Este foarte dificil să ne concentrăm pe fotbal când este un război acasă. Suntem aici, acum avem o misiune, să ne continuăm lupta, atât ca și echipă de fotbal cât și ca țară. Trebuie să câștigăm pentru soldați, pentru oamenii care stau departe de casă, să ne îndeplinim misiunea.

După cum am văzut la ultimul meci România este foarte bună. Stanciu și Marin sunt buni, dar și jucătorii de atac. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, iar apoi am putea să obținem rezultatul pe care ni-l dorim”, a spus Dor Peretz, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și