Închide meniul

Edi Iordănescu le întinde o mână de ajutor lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău! Mijlocașii lui Galatasaray sunt pe lista selecționerului, deși turcii i-au ”desființat”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 14:43

Edi Iordănescu le întinde o mână de ajutor lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău! Mijlocașii lui Galatasaray sunt pe lista selecționerului, deși turcii i-au ”desființat”

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, mijlocașii lui Galatasaray

Profimedia

Edi Iordănescu le întinde o mână de ajutor lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt ajutați de Edi Iordănescu. Selecționerul i-a pus pe lista preliminară pe cei doi mijlocași pentru debutul său la națională. Ambii au probleme la Galatasaray, unde turcii i-au ”desființat” în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruțan nici măcar nu a fost în lotul turcilor în ultimele meciuri, din cauza evoluțiilor sub așteptări. De partea cealaltă, gruparea ”Cim Bom” vrea să îl vândă pe Cicâldău pentru a recupera cele 6.5 milioane plătite pentru acesta celor de la Universitatea Craiova.

Și Denis Alibec este ajutat de selecționer. Atacantul a ajuns la Atromis după despărțirea de CFR Cluj și a marcat 2 goluri în 7 apariții.

Edi Iordănescu a anunțat lotul convocat pentru amicalele cu Grecia și Israel

Edi Iordănescu a anunțat lotul convocat pentru amicalele cu Grecia și Israel. Radu Drăgușin (20 ani), fundașul de la Salernitana, a fost convocat în premieră la națională. Nu lipsesc Alibec și Mitriță de pe lista preliminară.

Pentru cele două partide amicale, Edi Iordănescu a trimis 24 de convocări preliminare pentru stranieri, potrivit FRF.ro.

Reclamă

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și