Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

Alex Masgras Publicat: 1 iulie 2024, 9:59

Reclamă
Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România - Olanda, din optimile EURO 2024: "E un meci de acum ori niciodată"

Edi Iordănescu, în timpul meciului România - Ucraina, la EURO 2024 / Profimedia

Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024. Tricolorii revin la Munchen, acolo unde au debutat cu dreptul la turneul final şi au învins Ucraina cu 3-0. Marţi seară, naţionala va juca împotriva Olandei, pentru un loc în sferturi. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, marţi, de la ora 19:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi înaintea mareului meci, Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă. Selecţionerul se aşteaptă la o reacţie pe măsură a jucătorilor săi, într-un meci „cu care te înâlneşti o dată în viaţă”.

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

„În mod cert ne aflăm în faţa celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experienţa lui uriaşă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiţie şi sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiţie fără precedent şi sacrificiu total într-o singură direcţie.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieţii sunt pregătiţi, acum spun că sunt pregătiţi dar e nevoie şi de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Reclamă
Reclamă 4

Ceea ce am obţinut până acum nu e deloc puţin. Dar cei care îşi iau soarta în propriile mâini, ca bărbaţi adevăraţi, sunt cei care nu se mulţumesc nici cu mult, nici cu puţin. Sunt cei care vor TOT!

Când milioane de români cântă în acelaşi timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlneşti o dată în viaţă. Iar dacă grupul va reacţiona după chipul în care a fost construit şi a performat, atunci îşi va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a transmis Edi Iordănescu, înaintea meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, potrivit frf.ro.

Reclamă

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024

Felix Zwayer este arbitrul meciului România – Olanda, din optimile EURO 2024, duel ce se va desfăşura marţi, de la ora 19:00, la Munchen, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Zwayer va fi ajutat la cele două linii de Stefan Lupp şi Marco Achmüller, iar rezervă va fi Daniel Siebert.

În Camera VAR se vor afla Bastian Dankert, Christian Dingert şi francezul Jérôme Brisard.

Este al doilea meci consecutiv al României la Euro-2024 arbitrat de o brigadă din Germania, după ce la partida cu Slovacia, scor 1-1, la centru s-a aflat Daniel Siebert, iar rezervă a fost Felix Zwayer.

Al doilea meci al zilei de marţi, Austria – Turcia, va fi arbitrat de portughezul Artur Soares Dias.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și