Închide meniul

Edi Iordănescu poate da lovitura după refuzul lui Mihai Pintilii! Daniel Pancu, dispus să i se alăture la echipa națională: ”Chiar și magazioner! E o onoare!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 ianuarie 2022, 20:33

Edi Iordănescu poate da lovitura după refuzul lui Mihai Pintilii! Daniel Pancu, dispus să i se alăture la echipa națională: ”Chiar și magazioner! E o onoare!”

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga

Hepta

  • Edi Iordănescu poate da lovitura după refuzul lui Mihai Pintilii
  • Daniel Pancu poate fi secund la echipa națională

Edi Iordănescu poate da lovitura după refuzul lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, unul dintre jucătorii emblematici de la FCSB, a refuzat echipa naţională. Acesta rămâne în staff-ul lui Toni Petrea. Totuși, Edi Iordănescu nu duce lipsă de opțiuni. Daniel Pancu este dispus să i se alăture în staff-ul de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Habar nu am. Am vorbit cu Mihai (n.r. – Stoichiță) acum 3-4 zile și mi-a zis că pe miercuri o să mă sune. Dar pe mine mă interesează licența PRO în momentul de față. Nu știu nimic despre povestea asta, de aceea nu pot să dau nicio informație.

Echipa națională e sfântă pentru mine, e sfântă cum ar trebui să fie pentru toți românii, inclusiv pentru cei care au refuzat echipa națională. Încă o dată, nu știu absolut nimic, dar dacă ar fi posibil acest lucru, va depinde în ce postură sunt dorit și care ar fi sarcinile mele. Pentru că sigur va trebui să fiu un subaltern, ar trebui să ajut antrenorul.

Reclamă

Sigur că m-ar încânta, vorbim despre echipa națională, chiar și dacă vorbim despre postul de secund în staff-ul echipei naționale sau chiar magazioner, e o onoare să lucrezi pentru țara ta și pentru echipa națională”, a declarat Daniel Pancu, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Daniel Pancu, dispus să facă orice sacrificiu pentru a antrena din nou

Daniel Pancu este nerăbdător să revină pe bancă. E pregătit să rateze chiar și inaugurarea noului stadion din Giulești. Asta ar însemna că va primi o ofertă de a antrena din nou. Ultima dată a pregătit-o pe Poli Iași. Tehnicianul Rapidului a fost numai în ligile inferioare.

Reclamă

Pancu și-a decorat casa cu două tablouri primite cadou. În unul este în tricoul Rapidului, iar în celălalt la costum, pictat de Costin Craioveanu, unul dintre pictorii talentați din noul val. „Pancone” așteaptă telefonul care să îl aducă din nou în iarbă.

Mi-e dor rău de tot de teren. Eu îmi doresc să nu particip la inaugurarea Giuleștiului, asta ar însemna să fiu ocupat, adică să antrenez„, a declarat Daniel Pancu pentru AntenaSport.

Poate le vine vreo idee să se joace și vreun joc înainte, de Old Boys, pentru că mi-aș dori enorm să mai marchez un gol și pe noul Giulești„, a spus Pancu.

Reclamă 4 / 0/3

Un titlu (1999), trei Cupe ale României (1998, 2002, 2006) și două Supercupe ale României (1999 și 2002) a câștigat Pancu în tricoul Rapidului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi