Închide meniul
Foto

Edi Iordănescu, prezent în tribună la România U21 – Elveția U21! Alături de cine a fost surprins fostul selecționer

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 20:28

Reclamă
Edi Iordănescu, prezent în tribună la România U21 – Elveția U21! Alături de cine a fost surprins fostul selecționer

Edi Iordănescu, prezent în tribună la România U21 - Elveția U21!

FOTO: AntenaSport

Edi Iordănescu a fost prezent în tribună la România U21 – Elveția U21! Fostul selecționer al echipei naționale i-a susținut pe elevii lui Daniel Pancu, la meciul decisiv pentru calificarea la EURO U21 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a plecat de pe banca echipei naționale după EURO 2024. Naționala a impresionat în cadrul turneului final, acolo unde a ajuns până în optimi.

Edi Iordănescu, prezent în tribună la România U21 – Elveția U21!

Edi Iordănescu a fost surprins în tribunele stadionului din Giulești, la partida dintre România U21 și Elveția U21.

Alături de fostul selecționer al echipei naționale a fost surprins și Anghel Iordănescu, tatăl acestuia.

În aproiperea lui Edi Iordănescu s-a aflat și selecționerul U21, Daniel Pancu, care a fost eliminat în prima repriză a partidei din Giulești.

Reclamă
Reclamă

La meci și-au mai făcut apariția și alte nume importante din fotbalul românesc, printre care: Dan Șucu, Marius Șumudică sau Adrian Mutu.

Echipele de start în România U21 – Elveția U21:

România U21: Sava – Pantea, Ignat, Akdag, Borza – Perianu, Grameni – R. Ilie – Ianis Stoica, L. Munteanu, Oct. Popescu
Rezerve: R. Popa, Amzar, Dănuleasa, Vulturar, Silaghi, Corbu, Maftei, Rădulescu, Blănuță
Selecționer: Daniel Pancu;
Elveția U21: M. Keller – Jaquez, Amenda, Hajdari – Athekame, Matoshi, Abdullahu, Surdez – Sanches, Dos Santos, Fink
Rezerve: Loretz, Okoh, Fosso, Villiger, Wallner, Magnin ,A. Keller, N. Muci, Berdayes
Selecționer: Sascha Tauch;

Reclamă

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21

România U21 a reușit o fază de play-station în meciul cu Elveția U21! Octavian Popescu și Louis Munteanu au făcut praf apărare adversă și au făcut spectacol în Giulești.

Meciul dintre România U21 și Elveția U21 e decisiv pentru calificarea selecționatei lui Daniel Pancu la EURO 2025. „Tricolorii mici” s-au mobilizat și au făcut spectacol în Giulești încă din prima repriză a partidei.

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

În minutul 35, la scorul de 1-0 în favoarea României U21, jucătorii lui Daniel Pancu au pornit o nouă acțiune periculoasă. Louis Munteanu a dus balonul în lateralul terenului, iar în ajutorul său a venit Octavian Popescu.

Vedetele din Liga 1 au scăpat de adversarii din acea zonă cu un 1-2 de senzație, presărat cu pase acrobatice.

Mai apoi, Octavian Popescu a intrat în careu și a trimis o pasă către Grameni, care a trimis mingea la Louis Munteanu. Atacantul de la CFR Cluj a pasat în fața porții, iar Ianis Stoica l-a învins pe portarul elvețian cu un șut în forță, din câțiva metri.

Totul s-a întâmplat la câteva minute de la eliminarea lui Daniel Pancu. Selecționerul U21 a văzut faza extraordinară reuștiă de elevii săi din tribunele stadionului din Giulești.

Pancu a fost eliminat în minutul 28. Selecţionerul a avut o reacţie nervoasă şi a intrat în teren, după ce un jucător al naţionalei a fost faultat. Elveţia U21 a rămas în inferioritate numerică, după ce Jaquez a fost eliminat. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:09

Umit Akdag a vorbit despre prima reprezentativă, după golul marcat în România U21 – Elveția U21: „Nu mă așteptam la acest nivel”

22:45

LIVE SCOREScoția – Portugalia și Spania – Serbia se joacă ACUM. Dueluri „de foc” în Nations League! Laporte a marcat pentru iberici

22:36

Daniel Pancu şi-a cerut scuze după ieşirea de la România U21 – Elveţia U21 3-1: „Gestul e incalificabil”! Ce suspendare riscă

22:23

VIDEORăzvan Marin, 4 goluri în 4 meciuri după reușita din Lituania – România! Ce record a stabilit, la echipa națională

22:15

Ianis Stoica, prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21 3-1: „Nu au mișcat în fața noastră”

21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 LIVE VIDEOLituania – România 1-2, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Denis Drăguş i-a dus pe „tricolori” în avantaj 5 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 6 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure
Citește și