Închide meniul

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

Alex Ioniță Publicat: 15 octombrie 2024, 19:50

Reclamă
România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21

FOTO: Capturi ProArena

România U21 a reușit o fază de play-station în meciul cu Elveția U21! Octavian Popescu și Louis Munteanu au făcut praf apărare adversă și au făcut spectacol în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România U21 și Elveția U21 e decisiv pentru calificarea selecționatei lui Daniel Pancu la EURO 2025. „Tricolorii mici” s-au mobilizat și au făcut spectacol în Giulești încă din prima repriză a partidei.

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21

România U21, fază de play-station în meciul cu Elveția U21. Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii

În minutul 35, la scorul de 1-0 în favoarea României U21, jucătorii lui Daniel Pancu au pornit o nouă acțiune periculoasă. Louis Munteanu a dus balonul în lateralul terenului, iar în ajutorul său a venit Octavian Popescu.

Vedetele din Liga 1 au scăpat de adversarii din acea zonă cu un 1-2 de senzație, presărat cu pase acrobatice.

Reclamă
Reclamă

Mai apoi, Octavian Popescu a intrat în careu și a trimis o pasă către Grameni, care a trimis mingea la Louis Munteanu. Atacantul de la CFR Cluj a pasat în fața porții, iar Ianis Stoica l-a învins pe portarul elvețian cu un șut în forță, din câțiva metri.

Totul s-a întâmplat la câteva minute de la eliminarea lui Daniel Pancu. Selecționerul U21 a văzut faza extraordinară reuștiă de elevii săi din tribunele stadionului din Giulești.

Pancu a fost eliminat în minutul 28. Selecţionerul a avut o reacţie nervoasă şi a intrat în teren, după ce un jucător al naţionalei a fost faultat. Elveţia U21 a rămas în inferioritate numerică, după ce Jaquez a fost eliminat. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Reclamă

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali, Ianis Stoica, a deschis scorul în meciul România U21- Elveţia U21, decisiv pentru EURO!

Fotbalistul cedat gratis de Gigi Becali, Ianis Stoica, a reuşit o „dublă” în meciul România U21- Elveţia U21! În minutul 16 al partidei, Ianis Stoica a deschis scorul, după o pasă perfectă a lui Louis Munteanu. În minutul 35, Ianis Stoica a înscris din nou, tot după un assist al lui Louis Munteanu.

Faza din care Ianis Stoica a înscris cel de al doilea gol al său şi al meciului cu Elveţia U21 a fost absolut superbă. Louis Munteanu şi Tavi Popescu au combinat splendid, până când primul i-a pasat decisiv lui Ianis Stoica.

În afară de cele două goluri marcate, Ianis Stoica a mai o ocazie de a înscrie, la câteva minute după primul gol al partidei. Jucătorul lui Hermannstadt a pătruns periculos în careul elveţienilor, dar nu a reuşit să finalizeze.

Ianis Stoica este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.3 milioane de euro. Becali l-a împrumutat pe Ianis Stoica la 1 ianuarie 2023 la U Cluj, dar după încheierea împrumutului, în luna februarie a acestui an, patronul FCSB-ului a decis să îl lase pe atacant să se transfere gratis la Hermannstadt.

În 12 meciuri în acest sezon de Liga 1, Ianis Stoica a marcat două goluri şi a oferit două assist-uri. Ianis Stoica este un produs al Academiei FCSB-ului.

Becali l-a împrumutat la mai multe echipe până să decidă să îl lase să plece gratis de la echipa campioană a României. Stoica era cotat, la momentul transferului la Hermannstadt, la 1 milion de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:48

„Lacrimi europene”. Cum au reacţionat jurnaliştii din Elveția după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025

21:36

EXCLUSIVGică Popescu, semnal de alarmă pentru tricolori înainte de România – Lituania: „Aș rămâne cu picioarele pe pământ”

21:35

LIVE VIDEOLituania – România 1-1, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Răzvan Marin a egalat din penalty, după ce lituanienii au deschis scorul

21:08

Mihai Stoica a fost vrăjit de ”tricolorii” mici. Mesajul pe care l-a transmis după ce a văzut meciul România U21 – Elveţia U21

21:05

EXCLUSIVRomânia joacă în albastru după 34 de ani! Mircea Lucescu: „Eu am făcut echipament complet albastru”! Cum s-a opus Elena Ceauşescu

21:04

FotoSărbătoare în Giulești, după calificarea României U21 la EURO 2025! Ce s-a întâmplat după 3-1 cu Elveția U21

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Mircea Lucescu a făcut gluma serii când a ajuns la Kaunas. Lituania – România e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și