Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, probleme înainte de EURO 2024: „Au apărut două situaţii”. Ce a spus despre interesul lui Fenerbahce pentru Hagi

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 14:46 / Actualizat: 6 iunie 2024, 15:49

Reclamă

Edi Iordănescu, înainte de debutul României la EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu are probleme înainte de EURO 2024. După remiza dintre România şi Bulgaria de pe stadionul Steaua, au apărut două accidentări în lotul „tricolorilor”. Selecţionerul nu a precizat ce jucători au probleme, dar aşteaptă un verdict vineri, chiar înaintea meciului cu Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României joacă ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024 vineri seară, de la ora 21:00. Meciul România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, probleme înainte de EURO 2024: „Au apărut două situaţii”

Edi Iordănescu i-a luat apărarea lui Nicolae Stanciu, după răbufnirea de la finalului meciului cu Bulgaria şi a vorbit şi despre interesul celor de la Fenerbahce pentru Ianis Hagi:

„Nicu Stanciu este căpitanul echipei naţionale, are tot dreptul să vorbească. Este un jucător care a oferit enorm de mult pentru echipa naţională. E un jucător care a pus mereu sufletul pentru echipa naţională şi are tot dreptul să vorbească. Acum, dacă el s-a stresat mai mult decât o recomanda momentul, noi suntem alături de el. Când un membru al familiei este un pic nervos, noi avem datoria să îl echilibrăm şi să îl liniştim. Sunt alături de Nicu Stanciu, de fotbalistul şi omul Nicu Stanciu, de căpitanul naţionalei României şi de băieţii care au dus România la turneul final.

Deocamdată e prematur pentru că mai sunt zile, jocul de mâine, probleme medicale. Sunt probleme medicale, jucători pe care încercăm să îi recuperăm. Din păcate au mai apărut şi două situţaii după meciul cu Bulgaria. Nu putem deocamdată să ne hazardăm, suntem în proces de evaluare şi nu putem să avem un verdict clar. Mâine, în prima parte a zilei vom avea mai multe răspunsuri. Îmi doresc să fie toţi sănătoşi ca să putem să tragem linie şi să ieşim noi cu cele mai bune decizii.

Reclamă
Reclamă

Edi Iordănescu, despre interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi: „Super fericit şi extrem de mândru

Eu nu sunt doar super fericit şi extrem de mândru când aud despre jucătorii pe care îi antrenez că sunt curtaţi, că există interes penrtu ei, că sunt monitorizaţi, bucurie mai mare decât să vezi că sunt la un nivel foarte bun nu ştiu ce poate să mai fie. Bineînţeles, rezultatele. Însă, în ceea ce îl priveşte pe Ianis, a venit după o perioadă în care nu i-a fost uşor, şi cred că merită încredere totală şi sunt sigur că, oriunde va merge, va livra.

Există interes pentru mai mulţi băieţi, dar eu nu pot intra într-un subiect de genul ăsta pentru că trebuie să mă asigur că atenţia băieţilor rămâne aici 100% la obiectivul nostru. După aceea, sigur, au agenţi şi reprezentanţi care discută în numele lor, după ce vom termina turneul final, sperăm cât mai târziu, să aibă timp şi să facă alegerile inspirate”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

7:00

Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024, competiţie care e live în AntenaPLAY! Ioana Sîngeorzan joacă la 09:30

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și