Închide meniul

Edi Iordănescu știe ce îi așteaptă pe „tricolori” la EURO: „Ce am făcut în grupă nu ne mai ajută!”. Mesaj despre convocări

Alex Ioniță Publicat: 21 martie 2024, 13:21

Reclamă
Edi Iordănescu știe ce îi așteaptă pe „tricolori la EURO: „Ce am făcut în grupă nu ne mai ajută!. Mesaj despre convocări

Edi Iordănescu știe ce îi așteaptă pe "tricolori" la EURO 2024.

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Edi Iordănescu știe ce îi așteaptă pe „tricolori” la EURO 2024. Selecționerul echipei naționale a vorbit și despre convăcarile pentru turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Campionatul European, România va avea 4 partide de pregătire: cu Irlanda de Nord și Columbia, în luna martie, și cu Bulgaria și Liechenstein, în luna iunie.

Edi Iordănescu știe ce îi așteaptă pe „tricolori” la EURO

Partida cu selecționata din Columbia va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Duelul se va juca la Madrid, pe 26 martie, de la ora 21:30.

Înainte de cele două amicale din luna martie, Edi Iordănescu a vorbit despre turneul final din Germania, dar și despre modalitatea prin care îi va convoca pe jucători.

Acesta a spus că principiul continuității contează la echipa națională, însă a menționat faptul că ce s-a întâmplat în calificări nu îi va ajuta pe „tricolori” la turneul final.

Reclamă

„Nu avem motiv să facem schimbări majore. Acești băieți au obținut calificarea, au bucurat milioane de români.

Ce am făcut în grupă nu ne mai ajută cu nimic la european. Acolo mergem și ne așteaptă un alt nivel. De acum vedem cine va fi sau cine nu va fi la campionatul european, alături de noi”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Edi Iordănescu, anunț important despre prelungirea contractului cu echipa națională

Edi Iordănescu, anunț important despre prelungirea contractului cu echipa națională. Selecționerul României a vorbit despre negocierile cu Federația, pentru un nou contract.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționerul României a vorbit despre viitorul său înainte de partida amicală cu Irlanda de Nord, care se va juca pe 22 martie, de la ora 21:45.

„(n.r. A avut loc o discuție pentru prelungirea contractului?) Pentru mine asta nu este o problemă. După cum președintele Federației a spus, după această acțiune vom avea probabil o discuție.

Important este să pregătim cât mai bine aceste două acțiuni, dar și cantonamentul centralizat din Germania. Totul va fi la cel mai bun nivel. Mai departe, vom vedea ce va fi. Dar vă asigur că România are prioritate în sufletul meu, vom vedea și ce gânduri are Federația. Vom vedea ce se va întâmpla cu noile obiective, iar apoi voi lua o decizie.

Eu sunt un om și un antrenor, în mod special, care își asumă responsabilități. Dar pentru a face asta trebuie să văd cum vede Federația continuarea.

Vreau să rămânem concentrați pe ceea ce avem de făcut. Contractul meu e cel mai puțin important acum. E foarte important ce vor face acum băieții, după ce se vor întoarce la club și până în mai”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Irlanda de Nord.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și