Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, sub presiune, după startul ratat pe banca României. „Rămâne de văzut ce va putea face, cum poate îndrepta lucrurile”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2022, 14:31

Edi Iordănescu, sub presiune, după startul ratat pe banca României. „Rămâne de văzut ce va putea face, cum poate îndrepta lucrurile

Edi Iordănescu,

Edi Iordănescu este selecţionerul României | Hepta

România a făcut un meci slab cu Grecia, 0-1, iar Eugen Neagoe nu are aşteptări nici de la următoarea perioadă, chiar dacă avem un nou selecţioner, Edi Iordănescu. „De foarte mult timp nu a arătat aşa”, susţine tehnicianul. Pentru tricolori, urmează duelul cu Israel, marţi, de la 20.45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu dacă e vorba despre Edi Iordănescu. A arătat rău contra Greciei. De foarte mult timp nu a arătat aşa de rău. Rămâne de văzut ce va putea face, cum poate îndrepta lucrurile. Nu ştiu dacă se întrevăd mari perspective.

Nu ştiu dacă putem fi optimişti. Aşa cum a arătat echipa naţională cu Grecia, nu am putut să avem ocazii, am avut o bară, e foarte puţin. Vorbim pentru Campionatul European, pentru Mondiale mai avem de aşteptat”, a spus Neagoe, pentru Antena Sport.

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de Israel – România

Ilie Dumitrescu l-a avertizat pe Edi Iordănescu înainte de confruntarea Israel – România. Fostul mare internațional este de părere că selecționerul mai are nevoie de timp pentru a-și implementa filosofia de joc.

După România – Grecia 0-1, Edi Iordănescu a egalat un record negativ care data de 55 de ani. Mai precis, tehnicianul de 43 de ani a devenit primul selecționer al “tricolorilor” care pierde meciul de debut, pe teren propriu, după Angelo Niculescu, în 1967.

Reclamă

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Iordănescu înainte de Israel – România

”Nu a fost un început rău pentru echipa națională cu Edi Iordănescu. Am pus presiune, am stat în jumătatea adversă, am avut o ocazie importantă prin Mitriță. Cu puțină șansă putea să înscrie. Din momentul ăla, s-a întâmplat o chestie neașteptată. Au fost probleme în dezvoltatea jocului în zona de mijloc, foarte multe greșeli la anumiți jucători.

Am pierdut din posesie, ei au urcat, a fost golul anulat care a contat psihologic foarte mult pentru greci. După golul ăla nu am mai putut să ieșim, să avem acțiuni, în benzi nu am mai produs. Pușcaș a fost puțin departe, nu a fost în joc, nu a fost activ. Nici fundașii laterali nu au reușit să aducă un plus pentru echipa națională. Edi e adeptul să nu facă schimbări la pauză. Și la echipele de club schimba prin minutul 60-65. Au intrat, au adus un plus, am avut momente bune de joc. Un gol poate să destabilizeze psihologic adversarul.

E un prim test. El are acum o idee de ce înseamnă campionatul nostru și un meci la nivel internațional, chiar și amical. La un meci oficial, lucrurile se schimbă. Adversitatea este și mai mare, încărcătură, presiune. Dacă la un joc amical nu te ridici la un nivel bun, la un meci oficial sunt probleme. Edi mai are nevoie de ceva timp. Pleci cu o imagine ca selecționer, dar nivelul este puțin diferit. Mai e nevoie de încă un test, apoi Edi Iordănescu trebuie să tragă o concluzie și cu siguranță va avea o idee și un nucleu important conturat cu care să abordeze meciurile din această campanie de Liga Națiunilor”, a declarat Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și