Închide meniul

Edi Iordănescu, un car de nervi după primul meci de pregătire al naționalei: „Starea lui s-a schimbat! Nu i-a plăcut”

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 9:35

Reclamă
Edi Iordănescu, un car de nervi după primul meci de pregătire al naționalei: Starea lui s-a schimbat! Nu i-a plăcut”

Edi Iordănescu, un car de nervi după primul meci de pregătire al naționalei

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Hepta

Edi Iordănescu a fost un car de nervi, după primul meci de pregătire al naționalei, din cantonamentul de la Mogoșoaia. Andrei Vochin a dezvăluit că selecționerul a fost deranjat de faptul că „tricolorii” au încasat un gol de la Voluntari II, echipă cu care au disputat un amical joi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregătește de duelurile amicale cu Bulgaria și Liechtenstein, de pe 4 și 7 iunie. Partida cu Liechtenstein, ultima a naționalei înainte de EURO 2024, va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Edi Iordănescu, un car de nervi după primul meci de pregătire al naționalei

Andrei Vochin a oferit declarații, după amicalul câștigat de România cu 6-1, în fața celor de la Voluntari II. Consilierul lui Răzvan Burleanu a transmis că Edi Iordănescu nu a fost mulțumit de faptul că jucătorii s-au relaxat pe finalul partidei, final în care ilfovenii au marcat.

Vochin a subliniat că selecționerul a speculat acest moment în favoarea sa, pentru a-i mobiliza pe „tricolori”, înaintea partidelor amicale care se vor disputa în Ghencea, ultimele pe care naționala le va juca înainte de a pleca spre Germania.

„Edi a ținut să le dea un joc amical pentru că deja se strâng foarte multe zile de când jucătorii n-au mai participat la un joc. A ținut să facă un joc amical cu echipa secundă a celor de la Voluntari. A fost un meci în care a încercat să le dea ritm, a urmărit și anumite aspecte tactice.

Reclamă
Reclamă

Rezultatul contează mai puțin, am marcat de șapte ori. Ghinionul băieților a fost că pe la ultima fază am încasat un gol și atunci starea selecționerului s-a schimbat un pic. Edi a speculat momentul, știe să folosească în favoarea lui foarte multe dintre momentele astea care par neînsemnate. Lui Edi nu-i plac momentele de relaxare nici la încălzire, nici la vreo treabă serioasă. Vrea să creeze un fel de reflex ca aceste momente să nu apară, dar sunt și chestiuni obiective”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Denis Alibec, gol de senzaţie la primul amical al naţionalei din cantonamentul de la Mogoşoaia

Denis Alibec a marcat un gol de senzaţie la primul amical al naţionalei din cantonamentul de la Mogoşoaia! Atacantul naţionalei a înscris din „foarfecă” împotriva celor de la Voluntari II.

Naţionala a învins echipa a doua a Voluntariului cu 6-1. Alibec a obţinut şi un penalty pentru naţională, care a fost transformat de Dennis Man.

Reclamă

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri, pe Facebook, că George Puşcaş şi Nicuşor Bancu s-au alăturat şi ei lotului naţionalei pentru cantonamentul de la Mogoşoaia.

George Pușcaș și Nicușor Bancu s-au alăturat și ei colegilor de la națională în pregătirea ultimelor meciuri înainte de EURO, cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie)”, a fost anunţul publicat de FRF pe contul de Facebook.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și