Închide meniul

"Ei l-au făcut să se retragă!" Cine este de vină pentru plecarea lui Tătăruşanu de la echipa naţională. "L-au tocat lună de lună"

Mihai Ispas Publicat: 19 noiembrie 2020, 13:51

"Ei l-au făcut să se retragă!" Cine este de vină pentru plecarea lui Tătăruşanu de la echipa naţională. "L-au tocat lună de lună"

profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu s-a retras de la echipa naţională la 34 de ani

  • Dezvăluirile făcute de fostul antrenor al lui Tătăruşanu
  • Ce l-a făcut să renunţe la prima reprezentativă

Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat decizia printr-o scrisoare emoţionantă. "L-au tocat lună de lună", spune fostul tehnicia al lui Tătăruşanu, Marin Barbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"L-au tocat lună de lună. De aia s-a retras"

"Bravo lor! Asta este opera marilor noștri specialiști din fotbal, cei care lună de lună l-au tocat și au dat în Tătărușanu fără nicio jenă. Vă spun eu că el de aia s-a retras. Îl cunosc bine pe Tătărușanu. 

Acum le place marilor specialiști unde s-a ajuns? Ciprian s-a săturat să tot fie criticat și a decis să își vadă doar de echipa de club și de familia lui. Băiatul ăsta a muncit pe rupte ca să ajungă unde a ajuns acum, iar noi trebuia să ne mândrim cu el, nu să îl facem să se retragă", a spus Marin Barbu, în ProSport.

Reclamă

Tătăruşanu a debutat la 16 ani şi jumătate şi a greşit la trei goluri

Tătăruşanu a debutat într-un meci din Liga a II-a, la doar 16 ani şi jumătate. Portarul lui Juventus Bucureşti a avut un meci de coşmar, iar echipa sa a fost învinsă cu 3-0. 

"Am mâncat bătaie cu 3-0, iar Tătărușanu a greșit la toate cele trei goluri! După meci, președintele clubului m-a făcut cu ou și oțet, m-a făcut praf", a povestit Barbu.

Reclamă

Tătăruşanu a jucat 29 de meciuri pentru Juventus Bucureşti, înainte să fie cedat în 2006, la Gloria Bistriţa. El a mai apărat apoi la Steaua, Fiorentina, Nantes şi Lyon, iar acum este sub contract cu AC Milan. 

Helmuth Duckadam: "Vin portari buni din urmă"

Unul dintre cei care s-a aflat în conflict cu Tătăruşanu, Helmuth Duckadam, nu este îngrijorat pe soarta naţionalei fără portarul lui AC Milan.

"Sunt puțin surprins, dar probabil că el vrea să se concentreze mai mult pe echipa de club. Are o vârstă, probabil s-a gândit că acum ar fi momentul oportun să ia această decizie. Este decizia lui, trebuie să o respectăm. Sunt de acord cu el, vin portari buni din urmă. Putem sta liniștiți la acest capitol", a spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”