Închide meniul

Elveţienii exultă după ce şi-au aflat grupa din preliminariile EURO 2024: „Fără să insultăm pe nimeni, avem şanse uriaşe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2022, 14:33

Elveţienii exultă după ce şi-au aflat grupa din preliminariile EURO 2024: „Fără să insultăm pe nimeni, avem şanse uriaşe

Mesajul selecționerului Elveției, înaintea duelului cu România

Murat Yakin/ Sascha Steinbach - Keystone

Elveţienii exultă după ce şi-au aflat grupa din preliminariile EURO 2024, unde vor lupta cu Israel, România, Kosovo, Belarus şi Andorra. Din Grupa I, ei nu concep să nu se califice la Europeanul din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să nu terminăm pe primele două locuri pare foarte greu de crezut pentru o echipă care în ultimele 15 luni a eliminat Franţa de la Euro 2020, a terminat în faţa Italiei la grupa pentru Mondiale şi a bătut Portugalia şi Spania în Liga Naţiunilor.

Elveţienii exultă după ce şi-au aflat grupa din preliminariile EURO 2024

Fără să insultăm pe nimeni, pe Israel, România, Kosovo, Belarus şi Andorra, Elveţia are o şansă uriaşă de calificare”, au scris cei de la rts.ch.

„Am scăpat de Franţa, Anglia, Serbia sau Ţara Galilor. Suntem în grupă cu Israel, Romania, Kosovo, Belarus şi Andorra. Cu siguranţă este o grupă accesibilă pentru elveţieni, care au nevoie de o poziţionare pe primele două locuri pentru a ajunge la EURO 2024”, au scris şi cei de la tio.ch.

România visează la EURO 2024

Echipa naţională a României va evolua în Grupa I cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus, Andorra, în preliminariile CE-2024, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Frankfurt.

Reclamă

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

Cele mai tari meciuri ale României din preliminariile EURO 2024 vor putea fi urmărite pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Avertismentul lui Gabi Balint după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024

Gabi Balint a oferit prima reacție după ce România și-a aflat adversarii din preliminariile EURO 2024. Fostul mare internațional e de părere că tricolorii n-au voie să rateze calificarea la turneul final, după ce au picat cu Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt adversari apropiați de noi, nu e o diferență mare între noi și ei. Trebuie să vedem cum ne vom prezenta noi la startul acestor preliminarii. Adversarii sunt de nivel, trebuie să obținem rezultate pozitive.

Andorra nu știu dacă va face vreun punct în grupă. Belarusul poate fi dificil. La Kosovo sunt jucători care joacă în Italia, în Germania. Dacă ar fi să vorbim de o favorită, e probabil Elveția.

Șansele noastre există, sunt destul de importante. Una era dacă picam cu Spania sau Italia. Depinde de cum ne prezentăm. Nu puteam să obținem tot ce ne doream. Eu voiam Moldova, nu ne-am mai întâlnit de mult cu ei, mi-aș fi dorit și Ungaria, să avem puțină ambiție. E mai bine că n-am căzut cu ei. Să nu mai facem atâtea selecții, să ne rezumăm la un lot de 30 de jucători, altfel ne vom trezi că am mai pierdut o campanie.

Obiectivul este calificarea, dar eu m-am săturat în ultimii ani, nu ne-am mai calificat. Haide să vedem o echipă, că avem o idee. Meciurile sunt echilibrate, asta e bine. E foarte important cum începem. Sunt meciuri grele în Kosovo și Belarus. Nu mai vreau să-mi fac iluzii, vreau să vorbesc de grup, de echipă, dorință”, a spus Gabi Balint, conform digisport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și